家陣芝麻個籠真係細得制,所以我決定幫佢換個大D既,

唔知錦多位朋友仔,有咩意見 ..

買咩版子,咩樣既比較好?(可以既俾張圖睇下:008: )

同埋我見有D兔籠底下有呢種版,其實對兔兔隻腳有無影響?

小糖^^ 2009-11-11 03:17:15 PM
eggegg 2009-11-11 03:38:41 PM

我對佢個架有興趣 :p
唔知邊到有得買咁大個.:039:
喵喵 2009-11-11 03:50:07 PM
原帖由 eggegg 於 2009-11-11 03:38 PM 發表

我對佢個架有興趣 :p
唔知邊到有得買咁大個.:039:

0066媽 我在R記訂 350 呀 你又訂一個丫..
另兔協 PET EGG都有
喵喵 2009-11-11 03:51:34 PM
原帖由 Cn! 於 2009-11-11 03:02 PM 發表

呢隻呢-口-  呢張係之前人地MSN SD俾我睇既...

呢個都OK..

呢隻就係我訂左果隻喇 今晚送貨黎喇 今晚有相UP上黎俾你地睇...哈哈
FATO_W 2009-11-11 03:59:57 PM
我都想轉alex籠牙
因為噹仔愈黎愈大隻 同埋有塊板比佢跳下開心d :057:
係mk 我心兔要420 原來r記平咁多
喵喵 2009-11-11 04:03:54 PM
原帖由 fato_w 於 2009-11-11 03:59 PM 發表
我都想轉alex籠牙
因為噹仔愈黎愈大隻 同埋有塊板比佢跳下開心d :057:
係mk 我心兔要420 原來r記平咁多

係呀 你去訂丫 仲送埋貨TIM 果下先正 唔洗再用幾十蚊搭的士 又唔洗自己拎 ^^
Cn!)) 2009-11-11 04:06:18 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-11 03:51 PM 發表

呢隻就係我訂左果隻喇 今晚送貨黎喇 今晚有相UP上黎俾你地睇...哈哈

其待中呢,,, 你350係會員價牙@@?!
喵喵 2009-11-11 04:10:05 PM
係啊... 我未幫佢買過野
佢在電話中幫我申請左做會員
小糖^^ 2009-11-11 04:11:45 PM
喵喵 2009-11-11 04:14:17 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-11-11 04:11 PM 發表

咦,$350都ok wow﹗下一、兩個月再問下價先﹗:053:

係呀 好底呀...
我今晚買左返黎睇下O唔OK... 唔OK就放出去~
本身我想買下面個狗籠, 但仲細過個ALEX== 唔知D狗點住==

eggegg 2009-11-11 04:18:14 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-11 03:50 PM 發表

0066媽 我在R記訂 350 呀 你又訂一個丫..
另兔協 PET EGG都有

我知個籠, 但係我想要佢個金屬架
要黎上下擺方便d :039: :039: :037:
eggegg 2009-11-11 04:19:48 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-11 04:14 PM 發表

係呀 好底呀...
本身我想買下面個狗籠, 但仲細過個ALEX== 唔知D狗點住==

狗籠唔0岩兔仔用, 佢地多數冇升高圍邊. d 兔兔一吉patpat 去 veve 就飛哂出街 :037:
Cn!)) 2009-11-11 04:23:21 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-11 04:14 PM 發表

係呀 好底呀...

我林俾芝娃娃住掛= =  應該~~//

如果唔OK放俾我牙@@+

@w@芝麻仔 就黎俾個籠迫到 屈到隻2仔
喵喵 2009-11-11 04:24:48 PM
原帖由 eggegg 於 2009-11-11 04:19 PM 發表

狗籠唔0岩兔仔用, 佢地多數冇升高圍邊. d 兔兔一吉patpat 去 veve 就飛哂出街 :037:

哈哈係牙... 好彩06媽你講我知 唔係我都醒唔起 哈哈...
咁我D牆紙一定好正喇=="""
不過真係好彩睇埋個SIZE 佢仲過ALEX =-=唔岩肥喵
喵喵 2009-11-11 04:26:38 PM
原帖由 eggegg 於 2009-11-11 04:18 PM 發表

我知個籠, 但係我想要佢個金屬架
要黎上下擺方便d :039: :039: :037:

唔明 即係點呀...
你反而鐘意個門向下拉..?

快速發帖