1P 幣
我想買VETBED比我隻肥仔丫~~~
不過我見到已經有兩個唔同既VETBED
之前係係大圍睇醫生佢推介一隻叫petlife vetbed

我見過實物佢下面好多"loan loan" 可以流走d尿

但係我上網搵過只有mini zoo有得買, i love rabbit冇得買

跟住我去左兔協見到第二隻都差唔多既野但係佢毛毛下面果度好密的冇petlife 果隻咁多loan loan

所以我想問下咁多位兔仔爸爸媽媽有冇用開vetbed

買咩牌子同埋係邊度買大約幾多錢到?

ps因為我睇醫生果時叫我要買vetbed比佢如果唔係隻腳仔好易有事

joeman 2011-10-20 10:53:37 AM
我見有兩隻有一隻就係PETLIFE 出既 一隻就係兔協果隻
PETLIFE都有兩隻一隻係ORIGINAL 一隻係 GOLD 分別係百幾同二百蚊

我未去睇下遲D去睇下佢個樣先可以話到比你知邊隻好
不過一定要買厚身D 等兔兔企係上面都書書服服

PS: 計埋睇醫生我個肥仔黎左1個多月, 都洗左差不多4千蚊了...
sanny0066 2011-10-20 12:02:44 AM
vetbed 我係petshop見過..我覺得好似一塊毛墊
joeman 2011-10-19 11:57:46 PM
Doctor話重可以預防小兔kick到腳好易爆江!
sanny0066 2011-10-19 11:07:04 PM
syt174698 發表於 2011-10-19 11:02 PM
容易有腳瘡,因為少運動同埋長期走硬地,所以用Vet bed做腳墊預防生腳瘡。

咁睇黎我都要買vetbed俾佢地 我現在籠內放左ABC膠一塊...等佢地隻腳仔舒服D唔知有冇用
syt174698 2011-10-19 11:02:15 PM
容易有腳瘡,因為少運動同埋長期走硬地,所以用Vet bed做腳墊預防生腳瘡。
sanny0066 2011-10-19 10:05:57 PM
ps因為我睇醫生果時叫我要買vetbed比佢如果唔係隻腳仔好易有事

請問呢句點解?唔買VETBED 隻腳仔有咩事
syt174698 2011-10-19 07:22:34 PM
你要睇返兔兔會吾會咬,如果咬既話,買幾多塊都無用,我兩個仔就係好例子。
katy 2011-10-19 05:34:23 PM
VET BED個設計唔吸尿的,我覺得"LOAN LOAN"密唔密都冇所謂。
有用過兔協果隻VET BED,D尿都隔得好快呀!!

快速發帖