今日係花園街,買左呢對電話繩,我覺得好得意丫 ~"~

跟住等兔爸放工,坐巴士個陣有個廣告賣呢個飲品,
街頭試飲個D人話好有蘆薈味 (其實蘆薈好似係無味....),
咪去 7-11 買枝飲囉,買完之後,先發現,原來有一個兔兔抹MON繩WOR,好可愛丫 >3<

(枝野飲完後我飲唔到蘆筍味,甘荀味比較多)

就係呢個啦,係咪好可愛呢 >3<

就係呢個啦,係咪好可愛呢 >3<

20蚊有找 XD

20蚊有找 XD

dejikofanny 2008-7-24 01:47:28 AM
同我阿囡好似樣:009:
冽! 2008-7-21 02:07:04 AM
我去樓下welcomx睇到好多
但因為我唔飲果汁先生,所以唔買 x)
亞由 2008-7-21 01:53:05 AM
我都去左7仔搵~
搵左好耐都搵唔到~~~:024:
百厭星_BB 2008-7-18 07:27:08 PM
:009: 等我都留意下仲有冇得買先
我都好想有個牙...可愛既呢
luckygirl1025 2008-7-17 12:06:08 AM
邊間7-11d??????????
lingyan 2008-7-16 09:26:10 PM
我尋晚係7-11買ga。
luckygirl1025 2008-7-16 09:18:53 PM
我想問支野係邊有得買架?我搵過好多間7-11都冇GE..有GE個間就冇個電話線...好想要呀...
nievedith 2008-7-16 11:33:52 AM
乜有廣告咩  ? 無見過既? 仲有無得做呀 ?
lingyan 2008-7-16 11:30:27 AM
本身我完全留意唔到,
到我俾完錢出左門口,就見到個樽口勾住d野,
睇落去先知原來係兔兔,之後大叫哇左一聲 XD :040:
波丸媽 2008-7-16 10:41:16 AM
我果次同朋友搭巴士, 見到佢既廣告我都勁興奮呀
我d fd話我愛兔愛到變態tim
vice0926 2008-7-16 10:33:11 AM
哈哈!我認得佢!!mr.juicy隻小白兔~
我睇親個廣告都大叫~
真係好得意呀~~~~~~>w<
jennytyy 2008-7-16 09:54:28 AM
果汁先生個隻兔真係好cute架,睇親個個廣告都幾開心
nievedith 2008-7-16 02:09:21 AM
HE` 同事比左我, 我都用緊呢~:057:
chrisyan 2008-7-16 01:27:06 AM
Tina原來同我一樣鍾意紫色:039:
樽野我見都未見過~~:024:

快速發帖