今日係花園街,買左呢對電話繩,我覺得好得意丫 ~"~

跟住等兔爸放工,坐巴士個陣有個廣告賣呢個飲品,
街頭試飲個D人話好有蘆薈味 (其實蘆薈好似係無味....),
咪去 7-11 買枝飲囉,買完之後,先發現,原來有一個兔兔抹MON繩WOR,好可愛丫 >3<

(枝野飲完後我飲唔到蘆筍味,甘荀味比較多)

就係呢個啦,係咪好可愛呢 >3<

就係呢個啦,係咪好可愛呢 >3<

20蚊有找 XD

20蚊有找 XD

‵小瑩 :])) 2008-7-15 10:24:14 PM
哇!果汁先生隻兔兔丫>v<超可愛XD
條電話蠅你可以同兔爸一人一條:021: 好sweet!
wesky 2008-7-15 10:28:21 PM
好得意啊~~果汁先生兔兔~~ 不如自己整返個兔兔鎖匙扣哩~~
不過唔知點整~~
下面果款兔兔, 我家姐係韓國都有買~
有粉紅, 白, 藍, 三色~~ 個款唔同~~
lingyan 2008-7-15 10:35:59 PM
白兔個隻,我一眼就覺得似 MIFFY 就諗都無諗就買左。
大富翁 2008-7-15 10:37:44 PM
我個次都有買呀..
但我係飲蘋果汁加蘆薈
有d蘆薈粒粒的...我覺得唔錯^^
我都有呢個...太q啦
TINA 2008-7-15 10:42:09 PM
我好仲意紫色呀,,,,,
兔兔穿紫色衫,,,,好good呀:063:
casey 2008-7-15 11:21:49 PM
等我都買來試下先:055:
lingyan 2008-7-15 11:59:57 PM
今日行過寵物便便,見到有一對女仔,
有一個女仔望住D兔兔話 "好可愛,好想養"
跟住另一個女仔就話 "養狗LA,兔仔又無咩好玩,又唔多郁,又唔玩得",
聽完之後,我真係想講,兔仔不知幾好玩:062:
williamaaaa 2008-7-16 01:17:24 AM
枝野幾$?
williamaaaa 2008-7-16 01:20:20 AM
原帖由 lingyan 於 2008-7-15 11:59 PM 發表
今日行過寵物便便,見到有一對女仔,
有一個女仔望住D兔兔話 "好可愛,好想養"
跟住另一個女仔就話 "養狗LA,兔仔又無咩好玩,又唔多郁,又唔玩得",
聽完之後,我真係想講,兔仔不知幾好玩:062:

哈哈,
同狗相比
兔仔真係唔玩得,
狗仔叫佢企就企,坐就坐,
兔仔真係採你都傻,
:043:
chrisyan 2008-7-16 01:27:06 AM
Tina原來同我一樣鍾意紫色:039:
樽野我見都未見過~~:024:
nievedith 2008-7-16 02:09:21 AM
HE` 同事比左我, 我都用緊呢~:057:
jennytyy 2008-7-16 09:54:28 AM
果汁先生個隻兔真係好cute架,睇親個個廣告都幾開心
vice0926 2008-7-16 10:33:11 AM
哈哈!我認得佢!!mr.juicy隻小白兔~
我睇親個廣告都大叫~
真係好得意呀~~~~~~>w<
波丸媽 2008-7-16 10:41:16 AM
我果次同朋友搭巴士, 見到佢既廣告我都勁興奮呀
我d fd話我愛兔愛到變態tim

快速發帖