回家卻發生了一件我很心痛的事  到現在也不敢相信  就是芝麻死了  我一進門  就見她睡著  平常她一見我回來就會高興的撲向我   現在沒了  她身體很硬很

冷  沒有動力  我抱著她哭了很久  痛了很久  我見不到她最後一眼  她到現在眼還是張開  難道最後她還是想等我嗎?  後來甘甘陪我裝好她  放滿了她愛吃的

糧跟草  還有一條她用過的毛巾  本來我想把我的衣服給她的  因為好在生前很喜歡聞著我的衣服去睡  

心也涼了  4個多月  她昨天還好好的陪著我睡  現在一切都沒了
aoi2003 2009-7-15 08:40:56 PM
你家係咪通風不足??
cordero 2009-7-15 09:32:34 AM
很突然呢....
希望芝麻在彩虹橋上快快樂樂
尤尤 2009-7-14 09:14:52 PM
折哀順便...
唔好太唔開心啦....
芝麻去到彩虹橋會有好多兔地陪佢玩....
cinnamoroll 2009-7-14 08:42:47 PM
唔好甘傷心~~芝麻都同你一齊過左好多好開心既日子丫~~都係一種緣份~宜家佢已經係你心入面喇~邊個都搶走唔到的~
small_tra 2009-7-14 07:13:55 PM
唔好再唔開心啦~!

你咁樣~芝麻會唔開心架~!

快d回復心情~重新黎過~過住開開心心o既生活~!

我諗e樣野~係芝麻o既心願.....你愛佢的話,你就要做到~!知唔知道丫~!?
勞仔 2009-7-14 05:14:04 PM
節哀順變~
芝麻去到彩虹橋會識到好多朋友~你唔需要難過啦。
唔好比你嘅難過成為佢負擔丫,佢一定想你開開心心嫁
hamster1013 2009-7-14 03:08:01 PM
節衰順便~
芝麻會喺彩虹橋到開心咁繼續生活,
仲會識到好多o既朋友仔添!
FATO_W 2009-7-14 03:01:44 PM
芝麻係彩虹橋會開開心心
唔洗兔媽擔心架喇..
快d收拾心情啦 唔好太傷心
Jessie)) 2009-7-14 02:03:40 PM
我都好明白你既心情, 唔好再諗咁多喇
去左彩虹橋既兔兔係唔會返來你既身邊, 因為同其他兔兔玩得好開心丫嘛:070:
又食得好又住得好, 我地要用祝福既心態面對呢件事

同芝麻打個招呼先!!
芝麻你好呀~~~我係小科既媽媽呀~~希望小科可以同你做個好朋友啦:014:
碧玉蘭 2009-7-14 01:58:04 PM
其實根本唔知佢咩事就去左   有冰種  佢又向住門口  有風吹向佢既  佢有磚  又有水  
暫時  真係咩都唔想諗
MOURINHO 2009-7-14 12:03:50 PM
唔好咁啦...我地都明白現在心情..係百雜交集....:044: :044:
點都好...芝麻都想你開心...芝麻先走都開心.....
你現在最好辦完身後事去一去旅行散下個心.....
之後,當你想養其它兔兔時..希望你改善一下屋企溫度問題....先好養
:051:
碧玉蘭 2009-7-14 11:56:27 AM
身後事  今日已搞左  CALL左人送走左佢   就係尋晚我最後裝住佢既小盒
碧玉蘭 2009-7-14 11:54:49 AM
我而家都忍唔到我對佢既掛念   一切既野黎得太突然  突然到我根本接受唔到  亦唔想去接受  有朋友同我講  將我對芝麻既愛  化作第2d兔兔既愛  等有需要既兔兔得到幫助  但係我明明愛既係芝麻.........諗起尋晚抱住佢硬左既身體  一D都感覺唔到以前佢既溫暖  手仔腳仔都直晒  以前我抱住佢  佢隻手仔就會摸住我心口上下來回打圈   而家只係硬硬既屍體  

自私的說  我真係好想可以還番芝麻比我
MOURINHO 2009-7-14 11:47:02 AM
唔好太唔開心啦,芝麻都唔想見到你咁....:050:
而且希望你有責任啦....盡快辦理身後事.....
讓佢早日安息.....:041: :041:
http://www.petsheaven.com.hk/
你可以去依d網睇下身後事

快速發帖