林B林善好耐沒同大家見面了^^今晚見得閒又幫佢地拍下片^^
呢個項目,林B教過幾次,所以比較熟練,林善只係今晚教一陣,成績都很不錯呢
p990101)) 2011-8-13 12:28:17 AM
嘩!!好叻叻好得意呀!
林爸十足小精靈訓練員xd
long~spirit 2011-7-12 07:47:14 AM
原帖由 rbtdoria 於 12/7/2011 03:45 AM 發表
佢兩隻真係好鬼叻呀
林爸你真係超有心機~!!

因為得閒個陣同佢玩,想佢地用多啲腦仔HAHA
long~spirit 2011-7-12 07:46:41 AM
原帖由 小賢 於 11/7/2011 12:22 AM 發表
牠們真的很搞笑,林爸是一個很好的Trainer....

有興趣可找我一齊交流,兔,鼠、狗、貓都得^^
long~spirit 2011-7-12 07:45:43 AM
原帖由 kwankiuleung 於 12/7/2011 02:50 AM 發表
看到林善真的笑了@Y@"不過再做就會進步
可能未知道主人的意識....
有時比太多引誘又出現反效果...:063:

我諗過練多2,3次,林善都開始好似林B咁熟,引誘最重要岩時機,林善第一下為了鼓勵佢繼續試,所以未完成都MARK佢,林善咁細膽真係好好笑
rbtdoria 2011-7-12 03:45:57 AM
佢兩隻真係好鬼叻呀
林爸你真係超有心機~!!
kwankiuleung 2011-7-12 02:50:41 AM
看到林善真的笑了@Y@"不過再做就會進步
可能未知道主人的意識....
有時比太多引誘又出現反效果...:063:
long~spirit 2011-7-12 12:14:39 AM
如果大家訓練過程中遇到問題,可以隨時ADD我,一齊交流下^^
daniel_J_720 2011-7-11 11:30:51 AM
waoo ~~ !!! 好西利啊 =0
等我返去又又試下先
dorothy127 2011-7-11 10:50:26 AM
佢地好叻啊~真聽話^^
long~spirit 2011-7-11 07:26:05 AM
原帖由 小賢 於 11/7/2011 12:22 AM 發表

等佢地動動小腦筋^^
小賢 2011-7-11 12:22:04 AM
long~spirit 2011-7-10 11:10:06 PM
原帖由 m1k1 於 10/7/2011 06:55 PM 發表
好叻!!!連呢D都識!!!#^43^#

樂樂都可以^^
long~spirit 2011-7-10 11:09:44 PM
原帖由 carbee 於 10/7/2011 03:07 PM 發表
兩個都好叻叻呀~
頭先我仲諗緊林善係咩兔,
原來係天竺鼠haha

因為呢個論壇主要講兔仔,所以好多人第一次見林善都會估佢係咩兔仔:046:
m1k1 2011-7-10 06:55:33 PM
好叻!!!連呢D都識!!!#^43^#

快速發帖