凌晨打雷落雨,我望望小哲,佢冇dum地,又冇異常,咁我就訓。
點知我訓晏左,訓到11點幾,遲左餵糧,之後佢就開始咬人啦~~
咬到頭先都仲咬緊,佢咬我隻腳,咬我妹隻手
我估佢應該發脾氣:022:
wesky 2008-7-12 08:20:55 PM
哈哈~~
小哲: 咁遲先俾糧我食  作死~~ 本大少不高興~~我咬 :037:
迷路小貓咪 2008-7-12 08:21:13 PM
打雷下的時候

小黑突然彈跳起來~要我行去kiss kiss 佢~安慰佢呢

佢唔係打雷個時佢嚇一跳~你又唔知~

所以佢發脾氣
冽! 2008-7-12 08:32:57 PM
原帖由 wesky 於 2008-7-12 08:20 PM 發表
哈哈~~
小哲: 咁遲先俾糧我食  作死~~ 本大少不高興~~我咬 :037:

仲會咬衫咬褲
希望佢大爺息怒
否則兔奴有難

佢一聽到開糧既聲,就會向糧袋既方向衝去
冽! 2008-7-12 08:34:11 PM
原帖由 迷路小貓咪 於 2008-7-12 08:21 PM 發表
打雷下的時候

小黑突然彈跳起來~要我行去kiss kiss 佢~安慰佢呢

佢唔係打雷個時佢嚇一跳~你又唔知~

所以佢發脾氣

唔好再打雷就是了 :022:
如果唔係小哲又嬲過

一陣再去哄佢先得
‵小瑩 :])) 2008-7-12 08:44:10 PM
快d哄番小哲啦XD
如果唔係佢咬爛哂你d衫衫褲褲:037:
vice0926 2008-7-12 09:15:54 PM
咁曳?咁細個就咬人..
冽! 2008-7-12 09:28:45 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-12 08:44 PM 發表
快d哄番小哲啦XD
如果唔係佢咬爛哂你d衫衫褲褲:037:

恐怖程度升級,咬梳化咬袋
我懷疑緊佢食糧食上癮,一見到D糧就發哂癲咁
好似人地D道友咁
比佢激死
冽! 2008-7-12 09:30:03 PM
原帖由 vice0926 於 2008-7-12 09:15 PM 發表
咁曳?咁細個就咬人..

宜家冇咬人,轉行咬其他野
出到黎仲亂屎屎尿尿
屎唔緊要,尿既話我就即刻放佢入籠,冇得出黎玩
迷路小貓咪 2008-7-12 09:32:19 PM
但他們咬不是食物的物體時,是因為他們需要藉由物體的結構和味道,來了解外界的事物好探險一番;他們也需要鍛鍊強壯的下巴,((((而且,咬東西對他們來說也是很有趣的一件事。))))):037: 你隻手好有有趣~不如比我隻小黑咬咬

仲有岩岩睇到一個~
當兔兔心情唔好亂咬時~必須x當教育~以免養出一隻隨性亂來的兔子

冽! 2008-7-12 09:40:39 PM
原帖由 迷路小貓咪 於 2008-7-12 09:32 PM 發表
但他們咬不是食物的物體時,是因為他們需要藉由物體的結構和味道,來了解外界的事物好探險一番;他們也需要鍛鍊強壯的下巴,((((而且,咬東西對他們來說也是很有趣的一件事。))))):037: 你隻手好有有趣~不如比我隻小 ...

:011: :011: :011:  咁咪以後都比佢咬?我知小黑好乖唔會咬人既

要點教佢好?唔受教 =/\=
wesky 2008-7-12 09:42:21 PM
佢咬你果陣, 你要發出好慘既聲, 咁佢下次會細力d架啦~~
冽! 2008-7-12 09:43:15 PM
原帖由 wesky 於 2008-7-12 09:42 PM 發表
佢咬你果陣, 你要發出好慘既聲, 咁佢下次會細力d架啦~~

扮喊得唔得架:021:
好啦~等佢下次咬我就慘叫 ( 仲有下次?! )
迷路小貓咪 2008-7-12 09:47:19 PM
小黑都咬人架=_=

咬完後我就識個扮痛啦~扮慘(你做咩咬我)

呢家小咬人了~只會食藥個時用個頭頂我隻手~
幫佢整鼻涕時也要心理準備比佢咬

小聲~以前3隻入面~咬人強者係小黑= =

冽! 2008-7-12 09:51:04 PM
原帖由 迷路小貓咪 於 2008-7-12 09:47 PM 發表
小黑都咬人架=_=

咬完後我就識個扮痛啦~扮慘(你做咩咬我)

呢家小咬人了~只會食藥個時用個頭頂我隻手~
幫佢整鼻涕時也要心理準備比佢咬

原來呢招咁好用
我試下先

佢之前識去尿尿架,之後呢2日就亂尿啦

我仲以為小黑唔會咬人tim ><

快速發帖