我月尾想買隻兔兔呀
有無人知道觀塘有間叫pet cafe口碑好唔好
佢既網址係:
http://www.pets-cafe.com/
有無人幫襯過呢間呀
:039:
shura 2008-10-16 09:16:30 PM
領養要等好耐呢....
仲要唔知幾時打黎...:050:
elvisli 2008-10-16 09:41:14 PM
我覺得而家係帶一條命番屋企.唔係買玩具
所以耐唔耐都冇關係
kkyan01 2008-10-16 10:19:52 PM
有時候是因為得來不易, 才會學懂珍惜
wesky 2008-10-16 10:57:47 PM
等待緣份,  你會更加珍惜佢
shura 2008-10-16 11:02:41 PM
想珍惜都冇機會...
真係要等....等....
(其) 2008-10-17 12:09:49 AM
買既話 真係可能會感染到病毒 到時返黎 你有排驚
而且出面買既話 佢話就話3個月 但實際只係個多月..到時你又要絕育費
o係兔協領養既話, 唔可以話一定長命白歲. 但起碼基本健康冇問題先啦

我個阿豬, 雖然都係買返黎, 但買返黎就一直驚, 到左近排 佢都好似冇咩事, 我先稍為放心, 我就係一個好例子
shura 2008-10-17 12:11:31 AM
一句講,領養!!!!:051:
lolo 2008-10-17 02:32:28 PM
原帖由 jadis 於 2008-10-16 07:08 PM 發表
我之前都係petcafe到買兔兔,都係叫豆豉:024:

下....
會唔會係4月17號出生果隻呀?????
vice0926 2008-10-17 02:55:44 PM
去領養啦~~
唔好助長左d奸商!!><
jennytyy 2008-10-17 03:09:39 PM
兔協都有半歲的兔仔,不過你要經常留意,我家的sasa同jobe都係7個月係兔協領養的。

不好咁心急,係等緊岩的兔仔領養時,俾d時間自己再唸清楚可唔可以照顧佢地一切,仲有搵定資料(如點take care佢地,佢地會有乜野病,有乜野要注意,病左點算等)

我明白你依家的感受,因為當我決定養兔仔時,都好心急想快d有隻兔

快速發帖