岩岩係UXXNTS度睇到有人賣兔仔
仲要隻兔仔得2個個星期   仲要話個價暫定450
真係睇到好火  又講大話   又話隻兔仔戒左奶
2個星期會真係戒左奶?  會真係發育好???

首先個衰人唔理兔仔生BB會之後有多好多病  都算  
之後兔地生左就逼兔兔同兔媽媽分開    只係出生2星期咋!!!!
為左錢就咁  真係仲衰過魚街D黑店!!!!!
仲要講話兔仔十年後都會死:052:   :052:

http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1
[小懶] 2009-3-27 11:51:51 PM
2個星期梗係未得啦!!  我諗佢係見到隻兔仔食糧就以為戒左奶~ 佢真係好賤格!!
因為我話佢半個月連奶都未戒就賣佢=送佢去死!! 所以佢串返我話兔仔十年後就會死, 意思係話佢隻兔仔已經戒左奶,唔會死=.=
wesky 2009-3-27 11:53:17 PM
道不同 不相為謀
無謂勞氣啦
hh0 2009-3-28 12:55:07 AM
大家唔好係uwxxxt買或者領養兔仔就得啦
【細賢】)) 2009-3-28 01:35:50 AM
我問佢係咪賣兔佢大大聲話係= ="
碧玉蘭 2009-3-28 01:51:48 AM
原帖由 【細賢】 於 2009-3-28 01:35 AM 發表
我問佢係咪賣兔佢大大聲話係= ="

佢仲問你要唔要兔兔添  想買比你
碧玉蘭 2009-3-28 01:52:22 AM
原帖由 [小懶] 於 2009-3-27 11:51 PM 發表
2個星期梗係未得啦!!  我諗佢係見到隻兔仔食糧就以為戒左奶~ 佢真係好賤格!!
因為我話佢半個月連奶都未戒就賣佢=送佢去死!! 所以佢串返我話兔仔十年後就會死, 意思係話佢隻兔仔已經戒左奶,唔會死=.=

根本係個衰人唔比奶兔兔飲:052: :052:
碧玉蘭 2009-3-28 01:53:13 AM
原帖由 Mika_T 於 2009-3-28 01:25 AM 發表
我聽過有兔仔生活到12及14歲的.仲未死

只要比愛心去養動物  自然會長命好多  唔似佢咁囉  死兔販
`Shusonbaby||' 2009-3-28 01:55:34 AM
個post 留comment個個''Gloria1011''
好掂a
用法例阻嚇呢d人.

隻兔BB一定好慘喇T^T
碧玉蘭 2009-3-28 02:03:43 AM
我想講係呢個衰人超賤

我見佢係個邊既回POST話隻兔兔係佢係寵物店買番黎所以已戒奶
試問下  一般寵物店都唔會買咁細既兔兔  
仲有就算真係黑店賣既兔兔    佢都唔會話你知隻兔兔唔夠秤

同埋佢話兔兔係佢係寵物店買  咁點解賣家係2個唔同既人?
分明就係有一批兔兔急住羅去賣

而且呢個衰人已經唔係第一次賣兔兔
【細賢】)) 2009-3-28 02:15:53 AM
原帖由 碧玉蘭 於 2009-3-28 01:51 AM 發表

佢仲問你要唔要兔兔添  想買比你

係囉無鬼奈-0-"
Be_Be_1989 2009-3-28 04:17:16 AM
睇落去佢兩個應該係小妹妹~
我要入去再x佢地~
碧玉蘭 2009-3-28 04:19:19 AM
原帖由 Mika_T 於 2009-3-28 03:32 AM 發表
我已經EMAIL左佢POST既內容, 電話AND 用(Ctrl+PrtScSysRq)save左佢post既pic send左去政府部門投訴佢, 希望有消息reply LA

做得好呀 :002:
勁勁勁火囉:052: :052: :052: :052:
岩岩上網忍不住要回個邊既post  
個兔販既幫兇
Be_Be_1989 2009-3-28 04:24:39 AM
原帖由 碧玉蘭 於 2009-3-28 04:19 AM 發表

做得好呀 :002:
勁勁勁火囉:052: :052: :052: :052:
岩岩上網忍不住要回個邊既post  
個兔販既幫兇

原來果個係你~
我都火到咩咁
碧玉蘭 2009-3-28 04:29:42 AM
原帖由 Be_Be_1989 於 2009-3-28 04:24 AM 發表

原來果個係你~
我都火到咩咁

我最火係佢地家下明知比人穿左  都仲要搵條友出黎係度兇我地
我真係勁想講粗口小佢地  又話屋企問題唔養而家隻兔叫人領養
去死呀  咁之前個個post既兔兔又點解釋  又話同一隻兔
明明之前個隻佢講都唔係呢個隻兔:052: :052: :052: :052:

快速發帖