首先系10k10k(樂樂)*3*

親我食緊野偷影我.v.?

上次去兔協果陣影a_a

佢仲系前主人到果陣..
仲好細a_a
不過個籠網底-.-

跟住到叮叮(dingding)a_a

望咩呀你a3a?

換左籠之後a_a

佢仲系前主人到果陣,,好似冇e家甘肥w0r@@

跟住要大家幫幫忙!
因為我同我fd都系'尋找愛心主人'到開吾到p0,
所以先系到p0,
s0rry!
以下內容系我幫我朋友p0既!

本人深感遺憾!
因為屋企人過左一年之後先話要我拋棄兔兔,
原本表姐待養,但係佢十一月就要搬去一間細d既屋,
因為地方太細,所以養唔到兔兔,加上要返工,無時間清理佢。
希望有心人仕收養我隻兔兔
收養佢之餘懇求好好對待我隻兔兔

仲有,因為我隻兔兔唔慣住o係我表姐屋企,
佢就成日周圍柯尿,搞到自己前腿後腿有部分毛甩左
得返d骨。條尾d毛都冇哂咁滯
若然係介意就唔好收養,以免日後拋棄兔兔

品種: 貓貓兔

顏色: 啡色

年齡: 約1歲半(未絕育)

會因為唔開心而周圍柯尿~_~"

wesky 2009-9-16 12:33:02 AM
點解要你拋棄兔?
m1k1 2009-9-16 12:33:52 AM
原帖由 wesky 於 2009-9-16 12:33 AM 發表
點解要你拋棄兔?

吾系我..佢系有原因架
wesky 2009-9-16 12:39:27 AM
咁係咩原因?? 唔講得??
elvisli 2009-9-16 12:41:17 AM
見兔兔面前兜糧都知唔要佢果個人唔鬼識養..真係不知所謂

兔兔隻腳毛到見骨..唔係因為咁而唔要佢掛?

上文話"若然係介意就唔好收養,以免日後拋棄兔兔"

即係點?自己棄兔有咩資格叫人唔好介意唔好唔要佢?

我咁惡大家當然明白點解.我唔知上文下理係點.又可能係你冇表達清楚.引起我對你既誤會.

最後受害既都只有兔兔

m1k1 2009-9-16 12:43:31 AM
原帖由 wesky 於 2009-9-16 12:39 AM 發表
咁係咩原因?? 唔講得??

因為佢mami冇啦啦話吾比佢養..
佢都吾想,但佢表姐又幫佢吾到..
我又冇時間養3隻兔兔,
所以先麻煩各位幫下手..
m1k1 2009-9-16 12:45:52 AM
原帖由 elvisli 於 2009-9-16 12:41 AM 發表
見兔兔面前兜糧都知唔要佢果個人唔鬼識養..真係不知所謂

兔兔隻腳毛到見骨..唔係因為咁而唔要佢掛?

上文話"若然係介意就唔好收養,以免日後拋棄兔兔"

即係點?自己棄兔有咩資格叫人唔好介意唔好唔要佢?

我 ...

s0rry我都吾系知太多野,
不過e家都要盡快幫兔兔搵到新既屋企!
小毛毛 2009-9-16 12:52:55 AM
其實隻兔兔係我既..我o係待領o個度開唔到post先叫個朋友幫手..
o個個食物盒係我當比佢自由食咋ma=="諗住玩下..
同埋我都只係養左一年..
經驗唔算多..但係都算有正常知識..

個原因係話黑住佢..講真我都好無奈..
但無可奈可真係唔比養..而家仲要已經比左我表姐,,我表姐十一月就搬..佢都話未必有地方..
一屋3人..仲要係細細屋村仔..
同埋我真係無嫌過佢囉..如果係嫌佢點解我仲要叫人放佢上網..
點解我唔直情掉佢落垃圾桶..?
我叫人如果介意就唔好要佢..我都係想講清楚d姐..
點知會唔會有d係想食左佢既人定係收養左佢之後見到咁樣衰等等..唔要佢..我點知個後果喎.
所以咪咁寫囉..

m1k1 2009-9-16 01:48:28 AM
有冇好心人領養佢呀?
尤尤 2009-9-16 01:54:03 AM
等唔等到兔協牙??
一係排期先....
叫佢養多佢2個月得唔得??
宜家兔協排期要到1月先有位....
係就要快D....
m1k1 2009-9-16 01:58:48 AM
原帖由 尤尤 於 2009-9-16 01:54 AM 發表
等唔等到兔協牙??
一係排期先....
叫佢養多佢2個月得唔得??
宜家兔協排期要到1月先有位....
係就要快D....

我都吾知呀..
我覺得佢會覺得2個月耐左d..我覺得咋下-3-
尤尤 2009-9-16 02:01:46 AM
咁你宜家就搵下有冇有心人可以養到....
不過我建議左BOOK左先好....
睇下到時點再算....
m1k1 2009-9-16 02:03:43 AM
原帖由 尤尤 於 2009-9-16 02:01 AM 發表
咁你宜家就搵下有冇有心人可以養到....
不過我建議左BOOK左先好....
睇下到時點再算....

嗯嗯,
其實聽佢講我覺得隻兔兔好乖架應該.
希望快d有好心人領養佢啦..
m1k1 2009-9-16 02:04:12 AM
冇人理10k10k同叮叮xd
尤尤 2009-9-16 02:08:40 AM
哈哈....唔記得左佢地係主角添....
10k10k 佢有一個黑眼圈...
好迷人咁喎....
我記得10k10k好似係男仔黎...#^45^#
係咪??

叮叮個名幾好聽....
哈哈....灰白色....
個樣仲好精靈.....#^11^#

快速發帖