今日送左4包共 22磅既MOMI 黎喇
真係勁多係枯左囉
1�3 呀 真係好離譜∼ 
人地出面賣 $144 1包,佢就 $358 4包...
但過左今次之後真係唔一敢訂喇... 唔知佢係水貨定咩啦 燶左咁多
而且之前我果個 ALEX紫色籠 d鐵都花曬,門又斜左...哎
好灰..最嬲係打電話去叫佢換 佢要我自己拎返去門市..22磅點拎...
大家分享下覺得佢地d草係點
定係我黑仔呀 ==

兔仔怡v3v 2009-11-24 12:53:47 AM
我曾經都試過買左草草之後拎到返屋企見到好黃...
之後打返電話去同佢講...D草好黃...佢唔肯食咁點算呀??
佢同我講話拎返黎換啦...我話但係我已經開左仲俾兔兔食左D喇喎...
佢話唔緊要啦...你照拎黎換啦...
到最後都係因為個期D草真係麻麻地...
打開都冇草開...佢地都俾我用個包草加錢再換第2隻草...
我唔記得拎返袋舊草俾佢..佢地都肯送貨時經過我屋企上黎拎...
我又唔明R記一直信譽咁好..
點解佢地會咁樣打電話黎鬧你呢?
同埋如果佢地係冇問題, 點解人地講兩句就要打電話去俾個(((客)))發脾氣呢??
係唔係本身自己都有問題所以先咁緊張:014:
katatata 2009-11-24 01:00:31 AM
原帖由 elvisli 於 2009-11-24 12:50 AM 發表
大家根本不用理會對方打電話來

消費者有權對自己所選購的貨物分享意見..就等如我去完一間食肆食飯..事後分享及

評分的道理一樣

有什麼不公平?怕人罵為何不提昇自己的貨物質素.反而將責任推卸到消費者身上
...

其實就以OPENRICE哩講, 每間餐廳都有好多好評, 都有好多劣評,
我就唔明唔通讚既就可以, 罵既就逐一話誹謗嗎!?
唔通個個話政府做得唔好, 奧巴馬唔好, 每個就拉哂去坐牢嗎!?
我唔明, 做生意點解可以做到咁lo, 唔通我返工見客,
個客態度差, 我就可以唔駛睇佢面色, 唔做佢生意嗎!?
我都唔覺得自己有錯ka wo, 但又點解要忍埋d無為氣呢!? 真好笑...
Suki00623 2009-11-24 01:08:45 AM
講真我都覺得佢地態度一直都好好喎,點解突然會變到咁差?
其實會唔會只係言談間既誤會,
好似有時男友激嬲我,佢當時同我既所有解釋,我都聽唔入耳,會覺得全部都係藉口,仲更加嬲...但事后朋友同我分析返,就話我一時火遮眼喎:052: .
點都好,冷靜d諗下,任何事都有解決既方法^^
喵喵 2009-11-24 01:21:15 AM
原帖由 Suki00623 於 2009-11-24 01:08 AM 發表
講真我都覺得佢地態度一直都好好喎,點解突然會變到咁差?
其實會唔會只係言談間既誤會,
好似有時男友激嬲我,佢當時同我既所有解釋,我都聽唔入耳,會覺得全部都係藉口,仲更加嬲...但事后朋友同我分析返,就話我 ...

嗯嗯明白的 ^^”
個男人態度好 女仔就真係...
redbean 2009-11-24 01:41:51 AM
我見咁多人上黎support 你
你應該會無咁嬲
只要唔好再聽佢電話
事情就會好快過去

同喵喵玩下, 開心番啦^^
喵喵 2009-11-24 01:44:26 AM
原帖由 redbean 於 2009-11-24 01:41 AM 發表
我見咁多人上黎support 你
你應該會無咁嬲
只要唔好再聽佢電話
事情就會好快過去

同喵喵玩下, 開心番啦^^

謝謝你
其實嬲自己拎黎死細胞 我都唔想 ^^: 謝謝你地
我買左佢唔換都無問題 唔好打黎罵我囉 ==”””
岩岩影左相lu==
隨手拎起一紮...
睇黎今晚要幫喵喵同飯飯玩揀草草遊戲== 掉曬黃左果d==

兔仔怡v3v 2009-11-24 01:46:56 AM
#^40^# 咁枯點食呀...
點樣都叫小小黃咩?
佢地小小既定義原來係咁樣既...
明白曬喇#^10^#
arlingling 2009-11-24 01:52:45 AM
之前都buy過momi又係咁黃,
但係比兔兔佢地又唔會唔食喎, 同食左都有好靚既cc......
有時係度諗, 野生既兔兔都唔係時時有靚草食啦,
佢地都可以好健康,
so冇咁care d草係唔係咁黃lu~
Miyako)) 2009-11-24 01:54:29 AM
我不嬲訂開apm都幾好的~~不過有一次佢要我媽自已落去拎囉=0=
Miyako)) 2009-11-24 01:55:15 AM
原帖由 喵喵 於 2009-11-24 01:44 AM 發表

謝謝你
其實嬲自己拎黎死細胞 我都唔想 ^^: 謝謝你地
我買左佢唔換都無問題 唔好打黎罵我囉 ==”””
岩岩影左相lu==
隨手拎起一紮...
睇黎今晚要幫喵喵同飯飯玩揀草草遊戲= ...

咁誇張多成咁既:046:
redbean 2009-11-24 02:06:32 AM

回復 36# 的帖子

哇, 好誇張#^68^#
你試下就咁俾喵喵同飯飯
唔知佢地食唔食呢
喵喵 2009-11-24 02:10:03 AM
原帖由 arlingling 於 2009-11-24 01:52 AM 發表
之前都buy過momi又係咁黃,
但係比兔兔佢地又唔會唔食喎, 同食左都有好靚既cc......
有時係度諗, 野生既兔兔都唔係時時有靚草食啦,
佢地都可以好健康,
so冇咁care d草係唔係咁黃lu~

我明白你 你咁樣講又有道理喎...
佢地野生果d都有枯草啦∼!但咁大個草原佢地有得揀黎食嘛
而且在我地消費者角道 用左既錢緊係想買到d好d既野啦
少少我真係接受的 太多就唔得了...
喵喵 2009-11-24 02:22:47 AM
原帖由 redbean 於 2009-11-24 02:06 AM 發表
哇, 好誇張#^68^#
你試下就咁俾喵喵同飯飯
唔知佢地食唔食呢

我依家玩緊分草草遊戲呀==
俾我分左少少 我發現有1�2係食得既=-=
睇黎依幾晚都要通宵玩分草遊戲了==”””
佢地食呀 不過我見到咁枯都唔想俾佢地食咁多 盡量分啦==”””

千千 2009-11-24 02:32:03 AM
喵喵 媽   真 係 辛苦你 low”
不過  有時 d 野 都 好 難講”
希望 下次 d 草 好 d la#^67^#
Jessie)) 2009-11-24 02:32:58 AM
我未試過買momi D草可以黃到你張相咁樣, 我估我係你都orz哂, 我係兔仔都唔食;

同埋我覺得佢地告你唔入low, 因為我完全唔知道咩係R記,
M記我就會諗到係Mc Donald, R記真係一頭霧水,
連名都唔清楚係邊間既話, 點告=-=除非佢即刻改名叫"R記"

同埋佢賣d草既價錢都平得有d唔合理, 本來我係兔協買係大約$500 4包
你地之前有講到$3XX 4包我已經好想買, 不過又有post話唔夠重先卻步左
而家平左既原因會唔會係多問題呢?anyway你係你講個間"R記"買到品質差既草,
都有權同大家分享丫, 告佢條命咩:036:

快速發帖