今日送左4包共 22磅既MOMI 黎喇
真係勁多係枯左囉
1�3 呀 真係好離譜∼ 
人地出面賣 $144 1包,佢就 $358 4包...
但過左今次之後真係唔一敢訂喇... 唔知佢係水貨定咩啦 燶左咁多
而且之前我果個 ALEX紫色籠 d鐵都花曬,門又斜左...哎
好灰..最嬲係打電話去叫佢換 佢要我自己拎返去門市..22磅點拎...
大家分享下覺得佢地d草係點
定係我黑仔呀 ==

wesky 2009-11-23 11:05:56 PM
我拎 9 磅都拎到咩咁.....  22 磅要推車仔啊
喵喵 2009-11-23 11:09:40 PM
原帖由 wesky 於 2009-11-23 11:05 PM 發表
我拎 9 磅都拎到咩咁.....  22 磅要推車仔啊

@∼@係啊
你係男仔拎都吃力..我拎死硬∼
22磅喎==
兔仔怡v3v 2009-11-23 11:10:09 PM
估唔到佢地真係咁差...
老虎媽今日都同我講有呢個問題...
$358 4包個感覺有一點點想散貨既感覺...
成89蚊一包草真係平得好緊要..

又或者未必一定係佢地既問題...可能真係咁岩呢一批草係唔靚...
hh0 2009-11-23 11:27:59 PM
你第一次訂箱草?
有時真係一批批質素不同,
最近買果箱都好OK
光之天使)) 2009-11-23 11:41:20 PM
我訂開oxbow~~
質素一向參差,所以無乜感覺~
不過你依家訂既草,起碼係兩三個月前收割既~
話唔定真係差d~~依家話晒係秋冬
FATO_W 2009-11-23 11:41:26 PM
我最近個箱係mk x-pet度訂
都有枯草
但無你咁多..我諗可能係今期d草差掛...
lingyan 2009-11-23 11:46:25 PM

回復 6# 的帖子

同意。

我個隻都食開 oxbow,
次次都唔同,都麻木哂~"~
燒雞。﹏。)) 2009-11-23 11:50:47 PM
依..我早幾日買草個陣,個職員同我講呢期momi草好靚喎!!!(唔係r記)
喵喵 2009-11-23 11:50:52 PM
佢依家仲打電話黎罵我上網唱衰佢tim...
佢岩岩有個女仔 好差態度就打黎同我講
話見到網上有人寫佢地公司唔好 好唔公平
之後仲話告我恐嚇佢囉 ...仲要cut我線
之段 到個男人又打返黎 禮貌少少 又係打黎講d咁既野 又會追究法律責任...
你地話有無咁離職架../??

wesky 2009-11-23 11:52:07 PM

回復 10# 的帖子

有幾個人因為咁被佢地打電話傾過計
喵喵 2009-11-23 11:57:32 PM
原帖由 wesky 於 2009-11-23 11:52 PM 發表
有幾個人因為咁被佢地打電話傾過計

波波爸
咁點算呀 佢係咁打黎罵囉...
而且我想問 我打 R記 佢告到我咩真係..=.="""
HK唔係有言論自由架咩==
FATO_W 2009-11-23 11:57:35 PM
下...咁黑暗既?
咁你點同佢講 -_-
wesky 2009-11-24 12:01:11 AM
誹謗即係 講一些不符合事實的言論而令對方的社會地位有所下降
自己諗諗~~
法律問題可以嘗試打電話俾消費者委員會查詢
光之天使)) 2009-11-24 12:01:31 AM
我又真係未試過有呢d電話....
我覺得你應該唔好理佢.....

快速發帖