最正最靚ge磨菇屋, $5X (我見好多鼠鼠寵物店都有)
評分: * * * * *

冇做過廁所ge廁所, 我當係屋咁用, 招財之前試過係入面訓, $40 (我見好多鼠鼠寵物店都有)
評分: * *

最冰涼ge陶瓷屋, $22 (我見好多鼠鼠寵物店都有)

最冰涼ge陶瓷屋(熊仔鼠用size), $30

可愛ge甲蟲屋, $24 (我係Q兔買)

評分: * * *

竹筒陶瓷屋, $20 (我見好多鼠鼠寵物店都有)

評分: * *

士多啤梨屋, $5X (我見好多鼠鼠寵物店都有)

評分: * * * *

小財ge第1間屋, 樹幹屋, $5X (我見好多鼠鼠寵物店都有)

評分: * * * *

MR-320跟籠ge廁所, 但我覺得當屋咁用好d, 因為當廁所會好容易踢晒d沙出黎

評分: * * *

已有 2 人評分P 點 收起 理由
hin63732127 + 5 精品文章
wesky + 5 精品文章

總評分: P 點 + 10   查看全部評分

shaan 2009-2-9 10:52:36 PM
原帖由 sodmichelle 於 2008-9-6 06:09 PM 發表
加多左款熊仔鼠都岩用ge陶瓷屋呀~~ =]

我搵唔到熊仔鼠用既屋:029:
買左張床比佢點知佢又唔訓..佢寧願訓膠管都唔肯訓床:028:
傻妹嘉 2009-2-10 09:43:04 PM
你地d 鼠鼠會5會係間屋到 便便 戈d 架???:050:
shaan 2009-2-10 09:49:50 PM

回復 # 32的帖子

我個隻會= ="仲係個度食埋添:050:
傻妹嘉 2009-2-11 03:22:11 PM
有咩方法改善1下丫??? :077:
同埋你地間屋仔會5會放d 木糠架????   :060:
monii08 2009-2-19 11:56:08 AM
i will put but they always take away d 木糠...
himeko12 2009-4-22 09:38:57 PM
我都有樹幹屋呀!!佢地都好鍾意呀!!:045:
過路車人 2009-4-22 10:27:41 PM
我都有買清涼嘅陶瓷屋(於吉吉店$10)、樹幹屋(於qq屋$30)和竹筒形陶瓷(於q pxtpet特價買$10)。

依家籠內有樹幹屋同清涼嘅陶瓷屋,佢地非常鍾意,但竹筒形陶瓷就仲未俾佢用,因佔左籠幾多地方,唔係好夠位。
tif~ 2009-4-26 11:56:22 PM
can u tell me the address  of the shops ????????? please

I want to shops in  NT

thanks
hoho93 2009-8-4 08:24:08 PM
我得士多啤梨屋.................................
panda0v0 2009-8-7 05:45:12 PM
冰涼陶瓷屋我買左2個`
跟住仲有間河馬屋.好可愛嫁*v*
得閒post上黎俾你地睇睇<:
ms_babii 2009-8-17 12:11:35 PM
密瓜屋邊到有得賣.0.?
Linda 2009-10-2 04:19:06 PM
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffl,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Linda 2009-10-2 04:19:32 PM
rddddddddddddddddddddddddfffffffffftkgkrxcjdkjcxkj
SIU童 2009-10-2 10:29:32 PM
竹筒屋冇咩用???d鼠好難入去!!打橫又太長~~~
q1w2e3r4 2009-10-3 10:13:03 AM
32# 傻妹嘉

完全會LO..尤其冬天D木屋..好難洗

快速發帖