katy)) 2010-10-5 02:35:22 PM
原帖由 熊折 於 2010-10-5 12:47 PM 發表
我隻兔兔kaytee唔食,oxbow唔食...."
momi 同apd未試過@@'
momi聽講品質唔好,唔想俾兔兔試"
apd太貴我驚買唔起....:050:
同埋係咁轉草佢會唔會更加唔肯食?:044:

以前食,而家唔食…可能關呢一期D草唔靚BOO.
不如試下JOJO, 我買過一次都OK GA. 你買包細比兔地試下先~
最後唔得, 都要比APD佢試~~ 佢少左草攪到唔舒服就麻煩啦...
[[其實MOMI都OK呀. 呀B細細個食到歲幾, 係呢排試過冇1ST CUT得2ND CUT]]
katy)) 2010-10-5 03:06:18 PM
八下先~~~ 除左草/糧,兔兔有冇其他野食???

買之前, 問下店員可唔可以睇下d草+聞下有冇酸味~
希望你兔兔胃口返返黎looo~
katy)) 2010-10-5 03:44:10 PM
可能佢食慣好野BOO~~

草磚大個D先比, 等佢成左年先
木瓜果D, 雖然唔知係木瓜丸定係木瓜乾, 但係呢D野好甜. 會攪到兔仔咀叼同埋肚痛...
只要呀兔食得多草, 多纖維腸胃就會排毛GA LA~
katy)) 2010-10-5 10:45:52 PM
原帖由 熊折 於 2010-10-5 08:40 PM 發表

原來係咁架>

個sales真係靠害...:052:  零食當正餐比,正慣麥記就唔肯食飯ga la~
木瓜乾---如果唔係剩好多就放棄佢吧...發育時期最緊要等佢肯食多a草/t草/糧
草磚---比慣左一次扣哂佢又會抗議..如果佢嘈ge話間唔中(一星期)比少少佢食. (留意草磚的成份~有d係草碎壓出來,有d加左其他材料. 雖然淨草碎,但係食慣哂會唔肯咬硬草)

除左草之外,呢度都有兔友分享兔兔零食ga~ 不過都係等兔仔發育好先比佢試~

快速發帖