話說之前7仔俾泡泡咬到個度已經好得7788,
原來...7仔隻右耳已經冇左一忽!!穿左個洞!!
雖然已經冇乜事, 但係呢個傷口就冇可能再好得番:054:
陰公豬!! 肉赤死我!!:050:

inkalaam 2011-4-29 11:59:17 PM

回復 61# 的帖子

個衰仔而家訓到成隻豬仔咁^_^
inkalaam 2011-4-30 12:02:26 AM

回復 63# 的帖子

兩個人性格完全相反wo!! 唔會掛!!:051:
inkalaam 2011-4-30 12:43:37 AM
係...一切都係我疏忽..我錯
the end. ok?
inkalaam 2011-4-30 01:50:55 AM
原帖由 momo兔 於 2011-4-30 01:38 AM 發表
e度無人可以批判你錯定對!e度所有人感受唔顧無问题!但衷心希望樓主注意兔兔感受!细心留意佢地!祝7仔早日康復!
記住病向淺中醫!

7仔話多謝你
inkalaam 2011-4-30 03:46:44 PM
原帖由 elyse 於 2011-4-30 02:57 PM 發表
我睇完個一刻都好心痛,好嬲...
不過事件已經發生左,意外呢d好難講

只希望你可以放多些心機/時間落他們身上
可以愛佢地更加深一點
7仔打左交之後,傷口可以咁耐之後先發現,仲無咩事,
已經好利害

請你睇完之前我所打既野先再發表留言好嗎?
呢個傷口係琴日塊焦冇左先出現
咁大個傷口我又點會而家先發現到?
我唔擺時間係佢地身上我就唔會每日都上黎睇下大家既意見啦
我要不斷反駁你地係因為我覺得你地唔係俾緊意見我...
只係怪緊我點解唔好好睇住佢
如果我唔係一個負責任既主人 我可以就咁放佢去兔協就算
我屋企仲有2仔狗+1隻兔仔
我寧願花10倍精神我都堅持要照顧好7仔
最後換來只係俾你地咁話? 我態度差?
其實如果你係我你都會咁火啦!
「多謝你既好意。」

快速發帖