Dylan 2012-6-19 10:33:25 AM

用過類似既款,個鐵籠浸係底盆d尿漬上面,果條防噴尿腰帶,難柝又難組合,好麻煩
用咗三年之後,豬仔板企到阿b腳板仔有腳枕又甩毛,好心痛
買過個一個鐵綱架高係防噴尿底盆上面.
宜家鐵綱完全唔洗洗,掃走d毛毛就得,洗下底盆就可以.
Dylan 2012-6-19 03:22:29 PM
就算用平底籠,我都舖木砂+大片木槺比阿b墊腳,佢好多時企定定食食.依家冷氣開24,我會比軟綿綿既隧道佢,令腳仔c服d
Dylan 2012-6-19 04:19:13 PM
Da_25 發表於 2012-6-19 08:47 AM
其實拎走個底板係咪即係你地講既平底籠?
墊毛巾係人用果D普通毛巾呀?
毛巾上再放散熱板係咪PET SHOP果D冷版 ...

拎走個底板,而又無格網,咪即係平底籠.
毛巾要用厚身唔甩毛果隻,酒店浴室毛巾呢.唔會la埋一堆,d兔兔好鍾意推.推.推.推.推
pet shop 涼板,不锈鋼板比鋁板涼.
兔兔周圍vv既就舖貓砂+大片木槺啦.毛巾吸5晒,周身尿.
Dylan 2012-6-19 04:27:56 PM
貓仔兔 發表於 2012-6-18 11:57 PM
界塊膠板放上去用得唔得呀?

我 quote 過,兩塊要成$500,不如......
Dylan 2012-6-19 04:30:22 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-19 12:13 AM
OK AH!吾錯既方法!其他墊料好似平時咁放返.

界2塊膠板要$500,好貴
Dylan 2012-6-19 07:58:58 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-19 06:29 PM
你系邊隻板?
我系IKEA見到有塊書墊(類似膠板再簿身少少.).岩岩好尺到同呢個籠底既豬仔板.$90!想住買.. ...

訂造的亞加力,可以代替豬仔板!枱墊係silicon阿b會咬
Dylan 2012-6-19 10:12:53 PM
卡卡KaKa`; 發表於 2012-6-19 10:04 PM
系邊到訂?但咁厚你b都咬到?

太子。lkea枱墊5厚

快速發帖