首先,呢六隻兔仔唔係我既。
係我幫人影完之後放上網待領。

而且,養過兔仔既人優先

因為佢地靜係食蔬菜,冇食乾草。
而且我見佢地個腳仔都好黃。

男仔:M1 M2 M3
女仔:F1 F2 F3

M2 M3 F2 F3 估計有3-4個月大。
M1 F1 估計有7-8個月大。

如有意,請inbox我。

IMG_1768.JPG IMG_1761.JPG IMG_1760.JPG IMG_1751.JPG IMG_1749.JPG IMG_1742.JPG IMG_1739.JPG IMG_1734.JPG IMG_1730.JPG IMG_1638.JPG IMG_1626.JPG IMG_1623.JPG

F3及M2已經有人領養左。

F2-hold(siut***)
M1-hold(9825****)
M3-hold(kyl**)
F1-hold(cher**
sweetieminnie 2012-7-9 04:51:00 PM
貓仔兔 發表於 2012-7-9 12:44 PM
你小心D同佢地搵主人呀...有D人,根本對兔兔唔太好....有D可能係兔販...6隻兔兔都咁可愛都被遺棄真係可憐,辛 ...

好阿~ 唔該哂你地既提醒
hh0 2012-7-9 10:13:21 PM 來自手機

樓主,建議你叫兔兔的主人或有意領養的朋友們帶兔兔去睇e生,如果無睇錯,兔兔們應該有輕微疥癬,好易互相傳染,趁早e會好快無事。
moomin007yen 2012-7-10 06:53:00 PM
我想領養M2兔兔, 本人已婚27歲家庭主婦和丈夫沙田居住, 能夠花時間照顧及和兔兔相處, 請與我聯絡91262186
moomin007yen 2012-7-10 06:54:17 PM
我想領養M2兔兔, 本人已婚27歲家庭主婦和丈夫沙田居住, 能夠花時間照顧及和兔兔相處, 請與我聯絡91262186
phoebechung1130 2012-8-6 11:04:33 PM
我已經留左言比你
phoebechung1130 2012-8-6 11:37:54 PM

快速發帖