小黑與我 2012-7-20 12:38:58 PM
豬腳薑終於生左啦~~
仲有五隻咁多
d bb 黑白色架??

好彩你見到佢生咋, 如果唔係d bb實無命
加油呀兔婆~~~~~~~
小黑與我 2012-7-20 12:40:13 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-20 12:04 PM
因為我差5多天光聽到佢係到不停dum籠, 我5知咩事, 咪想走去睇下咩事, 去到佢個位就無dum, 喝住就開始生呀 ...

總理可以幫手做保姆
小黑與我 2012-7-20 05:48:53 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-7-20 01:17 PM
係呀, 5只......

未必一定係黑白色, 因為而家見到係佢既皮膚最原本既色, 真係咩色要出毛先知

哇,好彩你喺隔離咋,如果唔係實聽唔到!!
希望豬腳薑都快啲復原啦~~~

咦,而家有五隻,咁我之前改啲名咪唔夠用xD

呢十日你要婆兼母職喇,bb靠晒你! 加油~~
小黑與我 2012-7-20 07:45:02 PM 來自手機
ivychan2012 發表於 2012-7-20 06:51 PM
妖, 你太斤斤計較, 搵鬼同你領養

下? 你做乜鬧人?
使唔使連兔兔以後食嘅用嘅飲嘅都送晒俾你? 兔兔有病睇醫生又幫你俾埋錢呀?
而家無人求你領養,我唔明你做乜咁樣鬧人囉
小黑與我 2012-7-20 07:47:39 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-7-20 06:12 PM
係呀, 我因為都好擔心豬腳薑有咩事, 所以我做廳長

好彩bb最後都平安無事, 豬腳薑生產順利

如果有隻黑白嘅,同我隻小黑一樣叫小黑啦,哇卡卡卡
小黑與我 2012-7-20 08:07:43 PM 來自手機
貓仔兔 發表於 2012-7-20 08:01 PM
斤斤計較?到最尾兔兔係屬於領養人定樓主呀?

咪係,係為兔兔著想嘅,一千幾百蚊都唔捨得俾?
如果經濟能力真係負擔唔到,都唔應該養囉,萬一兔兔第時有咩事咁點算
都唔知邊個斤斤計較囉
小黑與我 2012-7-21 09:46:26 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-21 07:04 PM
小黑會5會收版權費

小黑:你幫我摸頭仔我就唔收你版權費啦
小黑與我 2012-7-21 09:47:59 PM
ivychan2012 發表於 2012-7-21 08:45 PM
動物就是動物, 無需將他們當為小孩子這樣照顧

很多事食多少著多少要視乎只動物有多少福份, 該死便死

既然咁該死,咁唔使辛苦你黎領養喇。過主啦
小黑與我 2012-7-21 09:50:04 PM
ivychan2012 發表於 2012-7-21 08:55 PM
邊個叫樓主這樣多管閒事, 將兔帶回家, 還讓bb生下來, 他不多事, 何來多出這5只兔, 這是樓主引起問題發生, ...

點解係樓主引起多五隻兔?其實你係咪將豬腳薑遺棄喺街嘅人,而家見到d bb順利出世,又想攞返?!
小黑與我 2012-7-21 09:55:42 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-21 09:54 PM
你既回應好好笑

呢個人好笑d
小黑與我 2012-7-21 09:56:14 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-21 09:52 PM
小黑我黎啦, 我5客氣

小黑:等我擺定個頭出來俾你摸啦
小黑與我 2012-7-21 09:57:03 PM
all_loving_it 發表於 2012-7-21 09:51 PM
而家佢地都好好, 大家好比心機食奶, 兩只較細體型既bb, 都好努力去食奶, 排尿

食完奶佢地又走埋一堆互相 ...

bb們都好乖喎,一定會快高長大~~

快速發帖