我想問大家比FRIST CUT定SECOND CUT??

有人話FRIST CUT好...有人話SECOND CUT 好...

其實有咩分別...我比SECOND CUT架~
單選投票, 共有 12 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

91.67% (11)
8.33% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
手紫紫 2012-10-8 10:53:45 AM
原來係1cut好杖2,...我仲買左包2cut....等我下次試下買1cut先~
手紫紫 2012-10-8 03:30:28 PM
hh0 發表於 2012-10-8 02:14 PM
食開2cut 到時再轉1cut 會難D,不如買多包1cut 溝住包2cut 食住先,慢慢先轉曬全部。 ...

如果溝我諗要遲d先...因為我仲有一大包a草.....再買我成房都係草架會
手紫紫 2012-10-9 03:03:12 AM
wesky 發表於 2012-10-8 08:22 PM
今期2nd cut 勁多枝

我果包都係...所以我就諗2nd都咁多枝...咁1 cut咪成包都係枝囉
手紫紫 2012-10-9 03:04:09 AM
WingBe 發表於 2012-10-8 05:21 PM
轉1cut好難ga
兔兔會食淨好多枝..
通常都要溝草...

我有比磨牙木佢~咁即係可以唔洗轉~?
手紫紫 2012-10-9 03:06:27 AM
ccychoy 發表於 2012-10-8 07:27 PM
好多兔兔食左2nd就5肯食番1st

其實我想轉係擔心佢d牙仔~
手紫紫 2012-10-9 03:09:54 AM
yinyin19940 發表於 2012-10-9 12:03 AM
qq多數1包5.5lbs(2nd)溝細包(1st).

即係2nd cut為主~?
手紫紫 2012-10-9 12:56:30 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 12:40 PM
佢多5多咬木?多既可以5轉都得
我怕你轉時佢食少左草喳

佢唔多咬木..但係佢食草都唔係食得好多...
會唔會仲係bb食得唔多呢....?
手紫紫 2012-10-9 01:22:19 PM
beebeerabbit 發表於 2012-10-9 01:19 PM
BB係食少的~ 但係佢係大既過程裡面,會無喇喇食多好多嫁~~

原來係咁...唔該哂...
我仲諗住帶佢睇醫生....我以為佢有事所以食咁少...XD
手紫紫 2012-10-9 01:25:48 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 01:22 PM
正常都唔會..
可能D草無哂味...食淨果D2日就要換哂佢...
或者你可能要試下溝草畀佢食啦....

D草我隔日換一次比佢架....

個波波係咁草球??
手紫紫 2012-10-9 01:42:36 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 01:36 PM
yes...momi禾草球....

中間空心..你可以塞d草入去畀佢....

個禾草球幾錢呀~???等我一陣出去睇下先...

其實買D其他口味既草專比佢好唔好...

而家我係比MOMI A 草溝2ND CUT比佢食...因為醫生話佢太瘦...叫我比多D A草佢~
手紫紫 2012-10-9 04:46:43 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 03:11 PM
草磚有其他味咖???唔好買錯磨牙石WO....

你可以跟返獸醫建議畀返多D A草佢...

我都係聽人講有其他口味既草專...岩岩出左去睇原來係冇既..-口-

但momi草球就搵唔到...因為帶埋佢出去...so搵左2間就冇搵喇....

但原來佢唔多鐘意出街....返到泥係咁發皮氣~
手紫紫 2012-10-9 07:44:18 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 05:54 PM
始終條街嘈嘛...
你系旺角搵定其他地方

屯門咋...
手紫紫 2012-10-9 09:35:03 PM
WingBe 發表於 2012-10-9 08:01 PM
噢...我唔熟果面...

旺角既mini xxx到有得買...

好丫...等我搵下先...唔該哂~

快速發帖