我想問大家比FRIST CUT定SECOND CUT??

有人話FRIST CUT好...有人話SECOND CUT 好...

其實有咩分別...我比SECOND CUT架~
單選投票, 共有 12 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

91.67% (11)
8.33% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
yancyan520 2012-10-8 09:32:41 AM
你買MOMI??我向寵物店買o個時都問過
總之係一隻多莖o的,一隻係多葉o的
我八妹鍾意食多葉o的o個只,但係人地話多莖o的對兔仔o的牙仔會好o的架!
奶茶媽 2012-10-8 10:30:51 AM
緊係1cut啦!
2cut兔仔多數都好鐘意食
因為多葉呀ma, 如果一路食2cut又冇磨牙, 到時兔仔牙長就要帶佢去剪牙架啦
但1cut可以磨牙仔, 同埋粗纖維多d(好似係)
手紫紫 2012-10-8 10:53:45 AM
原來係1cut好杖2,...我仲買左包2cut....等我下次試下買1cut先~
hh0 2012-10-8 02:14:52 PM 來自手機
食開2cut 到時再轉1cut 會難D,不如買多包1cut 溝住包2cut 食住先,慢慢先轉曬全部。
手紫紫 2012-10-8 03:30:28 PM
hh0 發表於 2012-10-8 02:14 PM
食開2cut 到時再轉1cut 會難D,不如買多包1cut 溝住包2cut 食住先,慢慢先轉曬全部。 ...

如果溝我諗要遲d先...因為我仲有一大包a草.....再買我成房都係草架會
WingBe 2012-10-8 05:21:22 PM
轉1cut好難ga
兔兔會食淨好多枝..
通常都要溝草...
我宜家就係甘
如果有買草玩具草磚俾佢..都可以5洗太擔心牙仔問題
ccychoy 2012-10-8 07:27:06 PM
好多兔兔食左2nd就5肯食番1st
wesky 2012-10-8 08:22:24 PM
今期2nd cut 勁多枝
siutung 2012-10-8 11:31:02 PM
wesky 發表於 2012-10-8 08:22 PM

阿B唔中意2ND CUT
yinyin19940 2012-10-9 12:03:13 AM
qq多數1包5.5lbs(2nd)溝細包(1st).
手紫紫 2012-10-9 03:03:12 AM
wesky 發表於 2012-10-8 08:22 PM

我果包都係...所以我就諗2nd都咁多枝...咁1 cut咪成包都係枝囉
手紫紫 2012-10-9 03:04:09 AM
WingBe 發表於 2012-10-8 05:21 PM
轉1cut好難ga
兔兔會食淨好多枝..
通常都要溝草...

我有比磨牙木佢~咁即係可以唔洗轉~?
手紫紫 2012-10-9 03:06:27 AM
ccychoy 發表於 2012-10-8 07:27 PM
好多兔兔食左2nd就5肯食番1st

其實我想轉係擔心佢d牙仔~
手紫紫 2012-10-9 03:09:54 AM
yinyin19940 發表於 2012-10-9 12:03 AM
qq多數1包5.5lbs(2nd)溝細包(1st).

即係2nd cut為主~?

快速發帖