如題……
我有時刀會帶兔去樓下d草地(冇老鼠葯、殺蚊蟲既葯)但要好夜(因為要避開放狗)同放既時候要實佢5俾佢亂食野放完又要同佢抹腳……但係見到佢既兔仔舞幾辛苦刀值得
之前見有兔友係迪欣湖放兔,如是者去左2次其實個環境好岩放兔又冇人趕,第一次刀玩得好開心但第二次竟然有個高層既人話5俾放兔又話驚兔帶細菌入黎,我以後刀5敢再帶佢去
想問各位邊到放兔5會俾人趕同安全?幾遠刀得,最好九龍
wmlynlyn 2013-4-21 12:29:59 PM
我初初刀以為得帶過一次去,走個陣個職員見到仲讚兔兔可愛點知第2次就話5俾入放放下兔就趕我們走搞到兔兔失望
有朋友話數碼港放兔刀得,係旺角搭970去到總站,但刀係小心有狗
wmlynlyn 2013-4-22 12:19:36 PM
@dondonpig 荔枝角好似有寵物公園
@joebi123佢就係會坐係架高爾夫球車係到循先見到我……
佢試過放既時候俾狗追好釆我手快抱住佢5係佢patpat就冇啦之佢好怕d白色既物體追住佢(佢好搞笑,鄰居隻貓係好乖既佢見到竟然追住隻貓以為係上次隻白色狗笑死我嚇到隻貓跑返家)
@biechan下真架?東會成既話我淨係知有個噴水池xd俾5俾兔入架?
原諒我5識點用引用你們ge cm...

其實好開心
wmlynlyn 2013-4-24 09:47:07 AM
biechan gd ar!!!!thx so much
wmlynlyn 2013-5-9 10:01:30 AM
真架??點去架?你有冇去過??
wmlynlyn 2013-5-10 09:37:05 AM
住係附近既兔友麻煩睇下係咪可以放兔呀!

快速發帖