我今日打電話 諗住帶兔兔去睇 body check

點知BR.BETTY同DR.YAN都冇做啦-_-'

我睇問仲有邊個醫生係比較尊業D?~_~
ccychoy 2011-10-7 06:40:33 PM

dr ma
syt174698 2011-10-7 07:10:30 PM
依家淨返Dr. Ma識得睇兔
pillow.ma 2011-10-7 08:37:50 PM
DR. MA
koko560 2011-10-7 09:43:23 PM 來自手機

做身體檢查其實有冇必要呢?因為我都想帶兔兔去睇牙齒同 皮膚 想有個預算,唔知各位兔友有冇經驗。最衰我之前五記得邊到文話驚兔兔熱可以沾小小水抹係耳背 而家出事了 五靚女了 仲有我觀察到兔兔食草偏向一邊 打開口睇見牙齒不齊 真係大〇獲
sanny0066 2011-10-7 10:17:41 PM 來自手機
睇DrMa啦 我上星期3同星期日先分別帶左2隻寶貝去睇 DrMa個人好nice又解釋得詳細^^
sanny0066 2011-10-7 10:20:54 PM 來自手機
koko560 發表於 2011-10-7 09:43 PM
做身體檢查其實有冇必要呢?因為我都想帶兔兔去睇牙齒同 皮膚 想有個預算,唔知各位兔友有冇經驗。最衰我之 ...

身體檢查有無必要?我覺得呢啲$唔慳得@@
同埋你話兔兔牙齒唔齊 仲唔快啲去睇?兔兔唔似人咁識講野 唔似狗識吠 唔似貓識喵 所以最好搵專業獸醫睇下。
syt174698 2011-10-7 10:20:58 PM
樓主,個人建議買個安心都做body check,牙仔生得吾好,對佢食草有好大影響,出面我哋都可以睇到,但兔兔裡面仲有牙仔,要係醫生度用儀器先可以睇到生到靚唔靚呀
Y_YMIKI 2011-10-7 11:47:21 PM
thx
咁我想問DR.MA絕育既經驗好唔好呀?
因為我遲D要帶兔兔去絕育呀
syt174698 2011-10-7 11:51:03 PM
梗係OK啦,呢度好多兔兔都係去DR. MA果度做, 佢好細心同親切,樓主你可以放心
sanny0066 2011-10-8 12:49:04 AM
Dr.Ma 份人真係好nice...人都好靚仔我都打算帶2隻兔囡去做絕育
creamayau 2011-10-8 06:56:30 PM
2個月前帶了我的兔子找DR MA做絕育手術,覺得佢對動物好有心,解釋都清楚,兔子次次都飛去dr ma到....

題外話,他都幾有型~haha~~
Y_YMIKI 2011-10-8 08:19:09 PM
thx ._.
不過果時打電話佢話果兩個走左 我又唔識仲有邊個經驗比較好,可以聽日搵左個唔識既醫生睇-,-''
我又唔係幾好意思收線- -'
不過絕育我一定會搵DR.MA架
syt174698 2011-10-8 10:24:38 PM
你可以問佢哋,之前我打去都問佢哋邊個有睇開兔兔既醫生,都係佢哋介紹Dr. Ma比我,本來我兔兔都係Dr. Betty
J.Milner 2011-10-8 11:07:12 PM
Dr. Betty走左...有沒人知佢去左邊...
佢醫倉鼠都好好的, 我依家d倉鼠都係睇佢
佢真係好有醫德, 唔會同你做無謂野, 推高個診金...

快速發帖