兔兔寄養

hgod 發表於 2011-10-24 20:41|只看該作者|倒序瀏覽|打印
1P 幣
各位大大, 小弟同老婆11月尾會去一個星期旅行, 原本諗住响兔協寄養, 但今日打去問已滿
我想問下咁多位有冇試過將家中寶貝寄養响第二度, 可唔可以介紹一下俾小弟
又或者邊位大大可以幫忙, 可俾寄養費, 十分感激
明日媽 2011-10-26 11:48:35 AM
hgod 發表於 2011-10-26 02:49 AM
各位大大, 首先感謝各位意見, 今日同太太各自請了半日假幫我家妹妹睇兔酒店, 可以俾大家一些參考

酒店A

你住邊區架!
sanny0066 2011-10-26 11:54:19 AM
肥墨魚 發表於 2011-10-26 11:38 AM
我去旅行墨魚麥皮都住太平x VIP room
可以放我個枕頭袋同播住我同太太係個monitor
但有得選擇我會揾兔友 ...

VIP room...請問幾錢日
hgod 2011-10-26 11:56:49 AM

係咪都係收$2xx/日??
hgod 2011-10-26 11:58:04 AM
明日媽 發表於 2011-10-26 11:48 AM
你住邊區架!

粉嶺
sanny0066 2011-10-26 11:58:05 AM
hgod 發表於 2011-10-26 11:56 AM
係咪都係收$2xx/日??

如果$200幾真係
我去8號兔$50 如果現在要寄養一次要帶2隻去...都幾"那利"
明日媽 2011-10-26 12:00:17 PM
hgod 發表於 2011-10-26 11:58 AM
粉嶺

哦~
我住大埔喎~
hgod 2011-10-26 12:00:41 PM

係呀, 佢個VIP room有電視睇
sanny0066 2011-10-26 12:19:40 PM
hgod 發表於 2011-10-26 12:00 PM
係呀, 佢個VIP room有電視睇

兔兔都會睇電視既咩
hgod 2011-10-26 12:27:16 PM
sanny0066 發表於 2011-10-26 12:19 PM
兔兔都會睇電視既咩

應該咁講, 個VIP room本身係俾狗狗住, 但我諗如果肯俾錢, 佢冇理由唔做你生意, 而且有師兄話佢隻兔兔都住過
syt174698 2011-10-26 12:46:01 PM
樓主,咁你考慮成點??你果隻係咪囡囡嚟呀??我或者可以幫你,你可以放係我個度,不過我住天水圍,反正屋企個房仲有位,你隻兔兔幾大呀??
肥墨魚 2011-10-26 01:11:16 PM 來自手機
肥墨魚 2011-10-26 01:13:43 PM 來自手機
syt174698 2011-10-26 01:20:01 PM
其餘兔友有需要,都可以搵我,反正屋企有地方,唔駛帶籠,屋企有多一個籠,但係兔兔要識去厠所,唔係就請自備尿片,我兩個仔識去厠所,尿片用唔著,除左尿片外,其他用品都唔駛帶,除非兔兔一定要用啦.
hgod 2011-10-26 02:06:05 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 01:20 PM
其餘兔友有需要,都可以搵我,反正屋企有地方,唔駛帶籠,屋企有多一個籠,但係兔兔要識去厠所,唔係就請自備尿片 ...

多謝你幫忙先, 不過我同太太商量一下先, 十分感謝
我隻衰妹冇嘢好, 但係佢便便同尿尿都會响籠同廁所範圍去, 極少响出邊去
sanny0066 2011-10-26 03:00:10 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 01:20 PM
其餘兔友有需要,都可以搵我,反正屋企有地方,唔駛帶籠,屋企有多一個籠,但係兔兔要識去厠所,唔係就請自備尿片 ...

下次我2隻衰囡搵你幫忙

快速發帖