兔兔寄養

hgod 發表於 2011-10-24 20:41|只看該作者|倒序瀏覽|打印
1P 幣
各位大大, 小弟同老婆11月尾會去一個星期旅行, 原本諗住响兔協寄養, 但今日打去問已滿
我想問下咁多位有冇試過將家中寶貝寄養响第二度, 可唔可以介紹一下俾小弟
又或者邊位大大可以幫忙, 可俾寄養費, 十分感激
sanny0066 2011-10-26 11:51:13 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 11:48 PM
咁你快食敎識兔兔去厠所喇

有冇貼士呀..我都想教識佢地去呀..唔洗咁煩
syt174698 2011-10-26 11:54:26 PM
奬勵佢哋囉,周圍VV既話,就捉住佢哋話佢哋唔乖囉
sanny0066 2011-10-26 11:55:46 PM
syt174698 發表於 2011-10-26 11:54 PM
奬勵佢哋囉,周圍VV既話,就捉住佢哋話佢哋唔乖囉

BeBe只係會用一個彩你都傻既眼神..之後走左去..繼續周圍柯
syt174698 2011-10-27 12:02:23 AM
我會攞番佢VV比佢自己聞下,到時兔兔會知錯GA LA,呢個方法好有用呀
sanny0066 2011-10-27 12:03:20 AM
syt174698 發表於 2011-10-27 12:02 AM
我會攞番佢VV比佢自己聞下,到時兔兔會知錯GA LA,呢個方法好有用呀

好...一於試下
syt174698 2011-10-27 12:06:20 AM
同唔得既話,你唯有認命,呢世做兔奴幫佢抺VV囉
sanny0066 2011-10-27 12:08:54 AM
syt174698 發表於 2011-10-27 12:06 AM
同唔得既話,你唯有認命,呢世做兔奴幫佢抺VV囉

岩岩Be係隧道內入面vv..我即刻捉返佢入籠...又用拖鞋打地下...佢都未驚過
syt174698 2011-10-27 12:13:17 AM
佢以為你鬧地下呀,你要捉住比VV佢聞先有效呀
sanny0066 2011-10-27 12:25:45 AM
syt174698 發表於 2011-10-27 12:13 AM
佢以為你鬧地下呀,你要捉住比VV佢聞先有效呀

........我唔忍心..vv咁污糟
hgod 2011-10-28 02:21:05 AM
sanny0066 發表於 2011-10-27 12:25 AM
........我唔忍心..vv咁污糟

用紙巾抺完俾佢嗅下, 然後放落廁所到, 慢慢黎, 教去廁所要有耐性
花芝媽 2011-10-28 02:26:49 AM
佢2個知我鬧佢.. 但唔多知我鬧佢d咩 ...     不過算 ....有95%命中.. +有時會亂屙者...  
佢唔好踩尿我就好高興= =
sanny0066 2011-10-28 07:56:24 AM
花芝媽 發表於 2011-10-28 02:26 AM
佢2個知我鬧佢.. 但唔多知我鬧佢d咩 ...     不過算 ....有95%命中.. +有時會亂屙者...  
佢唔好踩 ...

我隻傻Yond平均一日踩一次尿

快速發帖