J.Milner 2011-11-12 11:18:43 AM
唔好傷心難過, 係之後既日子比多D健康又好味既野佢地食, 多D放佢出黎行下, 見識下籠以外既世界, 開心快樂過埋之後既日子!
J.Milner 2011-11-12 01:46:58 PM
熊仔女小茶 發表於 2011-11-12 12:02 PM
HI 小班 , 我明白你既心情同感受 , 因我都是過路人 , 小拉又是這樣比我忽略左 , 到後來都是比我送走左佢 ,  ...

請問小拉有幾多個大?佢有咩病呀...佢隻眼咁既
全白色既熊仔鼠真係好少見...好特別好得意
呢排有好多鼠鼠都不幸離世, 真係可惜
J.Milner 2011-11-14 06:31:33 PM 來自手機
熊仔女小茶 發表於 2011-11-14 01:55 PM
hi 小班 , 我只小拉係今年2月14日買返來 , 大約一個月大 , 於今年9月5日走了 , 佢病果時5肯食野 , 行路冇晒 ...

當時嚴重到連餵草粉比佢都食唔到呀?
J.Milner 2011-11-14 06:36:38 PM 來自手機
當然明白你 親手送佢走的感覺真係一生中最難的決定之一

快速發帖