尋晚收工返到屋企就到佢2隻衰野~~~開餐喇!!!!!!

發覺兩個衰野都比較中意食生菜

肥b:生菜牙!!!

衰仔~冇哂生菜喇

兩個衰野有時都幾識嗲我...俾成兜佢地食...食幾食就吾食...係要我餵先食....
好在一個人係有兩隻手點知........佢兩個重醒.....我兩個都餵既話事但一個都吾食
要我一個一個甘餵....由點幾食到3點幾.....我先有得訓

最後送上一張肥b食完菜成咀菜汁慾照

明日媽 2011-12-7 09:38:15 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 09:34 PM
你將粒粒放係手心再餵都不行嗎

佢發脾氣狂抓我隻手
再唔係就走咗去唔睬你
sanny0066 2011-12-7 09:53:15 PM
明日媽 發表於 2011-12-7 09:38 PM
佢發脾氣狂抓我隻手
再唔係就走咗去唔睬你

試多幾次啦 要用誠意打動明明同日日^_^
明日媽 2011-12-7 10:02:13 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 09:53 PM
試多幾次啦 要用誠意打動明明同日日^_^

人地話物似主人形,我真係好相信
佢地兩個性格同我模一樣
唔鍾意就係唔鍾意,你俾就俾,唔俾就算,我唔希罕
問你死未
sanny0066 2011-12-7 10:05:10 PM
明日媽 發表於 2011-12-7 10:02 PM
人地話物似主人形,我真係好相信
佢地兩個性格同我模一樣
唔鍾意就係唔鍾意,你俾就俾,唔俾就算 ...

唉無得救了T_T
nixie 2011-12-7 11:36:27 PM
我記得我岩岩買蛋糕番黎個陣..佢仲細     搞到我要剪到d菜好細粒咁佢先食得快d    因為食得慢既話暴龍就食埋佢個份-v-"     同埋有時我逐條餵佢...暴龍見到就會推開蛋糕...要我餵..以為自己仲細  咁q大隻都要人餵
明日媽 2011-12-7 11:40:32 PM
nixie 發表於 2011-12-7 11:36 PM
我記得我岩岩買蛋糕番黎個陣..佢仲細     搞到我要剪到d菜好細粒咁佢先食得快d    因為食得慢既話暴龍就食 ...

第一隻一定會小器啲架
nixie 2011-12-7 11:46:06 PM
明日媽 發表於 2011-12-7 11:40 PM
第一隻一定會小器啲架

做大佬xd

不過佢地依家兩隻都唔洗我餵  有時想餵佢  一野扯左條菜
nixie 2011-12-7 11:48:04 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-7 11:47 PM
我會係奶茶個口到搶番條菜..哈哈哈哈

咁串

等我下次又試下咁做先xdd
明日媽 2011-12-7 11:48:49 PM
nixie 發表於 2011-12-7 11:46 PM
做大佬xd

不過佢地依家兩隻都唔洗我餵  有時想餵佢  一野扯左條菜 ...

我嗰兩隻咪又係咁
nixie 2011-12-7 11:50:16 PM
明日媽 發表於 2011-12-7 11:48 PM
我嗰兩隻咪又係咁

大左就唔洗要啊媽
nixie 2011-12-7 11:56:34 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-7 11:55 PM
係呀 成日都係咁GA 我.. 佢一口扯走塊菜...

我就一手扯番出唻

咁仲算唔算係親子活動        
nixie 2011-12-8 12:00:08 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-7 11:57 PM
算! 點解唔算...

o個頭扯番出唻o個頭遞番埋佢個口到~~~

真係一對溫馨既母女...
sanny0066 2011-12-8 01:36:54 AM
nixie 發表於 2011-12-7 11:36 PM
我記得我岩岩買蛋糕番黎個陣..佢仲細     搞到我要剪到d菜好細粒咁佢先食得快d    因為食得慢既話暴龍就食 ...

暴龍雖然身型大..但物似主人形..所以心智佢仲係好細既
sanny0066 2011-12-8 01:37:40 AM
nixie 發表於 2011-12-7 11:48 PM
咁串

等我下次又試下咁做先xdd

你試下咁做呀..睇下暴龍一唔一腳踩死你條友
sanny0066 2011-12-8 01:38:06 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-7 11:55 PM
係呀 成日都係咁GA 我.. 佢一口扯走塊菜...

我就一手扯番出唻

咁條菜咪唔洗要..扯黎扯去俾返你阿媽煮飯用囉

快速發帖