尋晚收工返到屋企就到佢2隻衰野~~~開餐喇!!!!!!

發覺兩個衰野都比較中意食生菜

肥b:生菜牙!!!

衰仔~冇哂生菜喇

兩個衰野有時都幾識嗲我...俾成兜佢地食...食幾食就吾食...係要我餵先食....
好在一個人係有兩隻手點知........佢兩個重醒.....我兩個都餵既話事但一個都吾食
要我一個一個甘餵....由點幾食到3點幾.....我先有得訓

最後送上一張肥b食完菜成咀菜汁慾照

sanny0066 2011-12-7 05:34:26 PM
實在太可愛了
jinjin 2011-12-7 06:17:03 PM
佢地2個都好細粒呀~
佢地好詩文架?食個幾鐘頭菜至食得完?

我好似見到有白菜?
衰仔(00) 2011-12-7 06:23:28 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 05:34 PM
實在太可愛了

當然
衰仔(00) 2011-12-7 06:25:05 PM
jinjin 發表於 2011-12-7 06:17 PM
佢地2個都好細粒呀~
佢地好詩文架?食個幾鐘頭菜至食得完?

吾斯文架....成個碎紙機甘...不過要一塊一塊甘餵...又食下停下
jinjin 2011-12-7 06:32:14 PM
衰仔(00) 發表於 2011-12-7 06:25 PM
吾斯文架....成個碎紙機甘...不過要一塊一塊甘餵...又食下停下

MonMon都係人手餵,主要都係親子活動,佢都係碎紙機,摩打口,但係一食就唔停口,食到成地都係菜汁
衰仔(00) 2011-12-7 06:38:58 PM
jinjin 發表於 2011-12-7 06:32 PM
MonMon都係人手餵,主要都係親子活動,佢都係碎紙機,摩打口,但係一食就唔停口,食到成地都係菜汁{:3_10 ...

但係佢地碎紙機摩打口個陣真係好過引...我忍吾住笑左
sanny0066 2011-12-7 07:18:35 PM 來自手機
衰仔(00) 發表於 2011-12-7 06:25 PM

Yond妹無論食A草粒糧定新鮮菜都係狂風掃落葉咁
Be以前都係餓兔咁 驚人同距搶咁 但而家識慢慢嘆^_^
sanny0066 2011-12-7 07:20:17 PM 來自手機
衰仔(00) 發表於 2011-12-7 06:38 PM
但係佢地碎紙機摩打口個陣真係好過引...我忍吾住笑左

除左摩打口外仲會有啲新鮮菜慘被撕開既淒慘聲A_A
明日媽 2011-12-7 08:00:32 PM
我兩隻嘢就啱啱相反,完全唔要人餵
你餵佢,佢仲覺得你阻住哂
衰仔(00) 2011-12-7 08:01:34 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 07:18 PM
Yond妹無論食A草粒糧定新鮮菜都係狂風掃落葉咁
Be以前都係餓兔咁 驚人同距搶咁 但而家識慢慢嘆^_^ ...

衰仔(00) 2011-12-7 08:01:56 PM
明日媽 發表於 2011-12-7 08:00 PM
你餵佢,佢仲覺得你阻住哂 ...

sanny0066 2011-12-7 09:09:01 PM
明日媽 發表於 2011-12-7 08:00 PM
你餵佢,佢仲覺得你阻住哂 ...

親手餵糧係親子活動
明日媽你要努力喔!
明日媽 2011-12-7 09:32:14 PM
sanny0066 發表於 2011-12-7 09:09 PM
親手餵糧係親子活動
明日媽你要努力喔!

佢有俾機會我先得架
sanny0066 2011-12-7 09:34:53 PM
明日媽 發表於 2011-12-7 09:32 PM
佢有俾機會我先得架

你將粒粒放係手心再餵都不行嗎

快速發帖