大頭狗大家見得多,影下大頭兔仔:057:

如果部DC有廣角影功能,都可以試下影ga

加送一張正常多多

wesky 2008-5-14 06:08:39 PM
果然好大啊~~ 隻耳仔都好大啊~~
用DC 點影啊??
用macro 嗎??
mim0510 2008-5-14 06:14:13 PM
而家有d DC有廣角功能嘛,25mm果d呢
當然唔好將部相機放到咁埋兔兔個頭喇,
影完之後,再裁都做到差不多效果
HazukiYada 2008-5-14 06:20:55 PM
第三張好似隻羊呀.. 哈哈
leokobejack 2008-5-14 06:25:42 PM
大家好~~
我平時用dc機影既,但係sharp位唔夠,而且又loss
因我個人較唔喜歡落閃光燈,暗既環境比較差d
所以我想問如果我買部D200,要加支咩鏡好呢
唔想咁貴,但質素要好喎~~
有咩好介紹呢??
mim0510 2008-5-15 12:34:46 AM
我用開canon機,唔係太清楚Nikon果d鏡呀~~~~

不過好似出左D300,點解仲買D200呀???
leokobejack 2008-5-15 11:16:20 AM
D200雖然像素低d,但影出黎是好過D300(我見好多人影都係)
而且平好多,我寧願買支靚少少既鏡好過
mim0510 2008-5-15 12:50:29 PM
哦~~~~~~~~~

不過好似話Nikon機本身已經比canon sharp

快速發帖