哈哈......

ee? 影咩呀又??

ee? 影咩呀又??

仔, 精神d 啦!! 幫你影靚相呀!!

仔, 精神d 啦!! 幫你影靚相呀!!

我訓緊覺架媽媽!! 我唔理你繼續訓喇!! 早抖!!

我訓緊覺架媽媽!! 我唔理你繼續訓喇!! 早抖!!

仔呀仔, 你話你呢個樣似乜丫?

仔呀仔, 你話你呢個樣似乜丫?

wesky 2008-5-15 08:13:17 PM
哈~
唔知點解硬係覺得魚魚既 nose 好得意啊~~ :023:
HazukiYada 2008-5-15 08:19:11 PM
點解呢? 係咪睇落好似好長咁呀??

魚魚.. 鼻鼻&咀咀

魚魚.. 鼻鼻&咀咀

wesky 2008-5-15 08:21:43 PM
係啊   睇落又大又長  好似外國人咁  哈哈~~
HazukiYada 2008-5-15 08:25:57 PM
哈哈.. 我初初見佢都係咁覺得..
平時見果d 好多都細細"BinBin"咁架麻..
佢個鼻鼻睇落好似好高好長.. 好攪笑..
jimmy)) 2008-5-15 08:43:22 PM
:014: 機好Q:014:
Colleen 2008-5-15 10:01:43 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-15 08:21 PM 發表
係啊   睇落又大又長  好似外國人咁  哈哈~~

包包係外國兔個算都唔係咁ga,魚魚好q ar!!:060:
casey 2008-5-15 10:33:23 PM
成龍nose
淨係諗到咁....:078:

大頭影得佢好老積呀:023:
mim0510 2008-5-15 11:44:19 PM
哈哈哈............個樣好鬼串呀!!!!!!!!

真係好似問緊你,影咩鬼野咁:009:
HazukiYada 2008-5-16 01:25:20 AM
原帖由 Colleen 於 2008-5-15 10:01 PM 發表

包包係外國兔個算都唔係咁ga,魚魚好q ar!!:060:

我都唔知點解佢個鼻鼻會係咁 XDD
咁鬼高.. 真係未見過...
HazukiYada 2008-5-16 01:26:35 AM
原帖由 casey 於 2008-5-15 10:33 PM 發表
成龍nose
淨係諗到咁....:078:

大頭影得佢好老積呀:023:

成龍 XDD
咁佢又冇咁勁...

係呀.. 佢好似變左樣...
HazukiYada 2008-5-16 01:30:54 AM
原帖由 mim0510 於 2008-5-15 11:44 PM 發表
哈哈哈............個樣好鬼串呀!!!!!!!!

真係好似問緊你,影咩鬼野咁:009:

係呀.. 佢真係咁...
本來佢paa起度架.. 見你走埋去放個相機起佢面前佢就起身聞聞聞.. 樹起隻耳仔聽下你.. 又望下你做乜..
知你係影相佢就唔彩你.. 放返低耳仔.. 收埋d 手手腳腳繼續訓..
串得佢丫~~ 哈哈
阿度 2008-5-16 01:04:35 PM
原帖由 HazukiYada 於 2008-5-16 01:30 AM 發表

係呀.. 佢真係咁...
本來佢paa起度架.. 見你走埋去放個相機起佢面前佢就起身聞聞聞.. 樹起隻耳仔聽下你.. 又望下你做乜..
知你係影相佢就唔彩你.. 放返低耳仔.. 收埋d 手手腳腳繼續訓..
串得佢丫~~ 哈哈

又真係幾串咁~~~哈哈:040:
coinss 2008-5-17 01:21:46 PM
好得意啊:023:
d毛好令

快速發帖