岩岩領養返黎既fifi,得個3個月兔仔,不過佢胃口一d都唔細囉!毛毛仲未食完一條菜,佢已經食左3條喇:056:
wesky 2008-5-21 12:40:34 AM
果然好為食  我隻小丸都係
你可以襯機訓練下佢啊~~
lingling 2008-5-21 12:43:19 AM
原帖由 wesky 於 2008-5-21 12:40 AM 發表
果然好為食  我隻小丸都係
你可以襯機訓練下佢啊~~
有呀!佢勁鍾意食野,我俾野佢食個陣會係甘叫佢"fifi",希望佢叻女喇:053:
nievedith 2008-5-21 12:44:45 AM
波子都好為食, 一放食物會清得好快 :009:
Colleen 2008-5-21 12:53:47 AM
我諗除左muffin之外,冇一隻兔係唔為食ga

如果邊個想黎刧兔,只要帶香蕉,我家法包乖乖跟你走:050:
casey 2008-5-21 12:57:28 AM
隻耳仔真係好大:057:
白雪雪又係好為食:056:
唔單止一放低就清哂
佢仲自己識搵野食:077:
wesky 2008-5-21 01:00:53 AM
我隻小丸今日跳上生果盆度
想偷食   不過上面只係得個橙   哈哈~~
nievedith 2008-5-21 01:01:41 AM
原帖由 Colleen 於 21-5-2008 00:53 發表
我諗除左muffin之外,冇一隻兔係唔為食ga

如果邊個想黎刧兔,只要帶香蕉,我家法包乖乖跟你走:050:

哈~ 咁easy便可刧走包包, 試下先 :040:

波媽 : 包包, 波媽有香蕉係度, 好好食架, 過來啊~ :060:
包包 : 你個啲都唔係法國有機香蕉, 唔食! 下次拎呢种蕉先來刧我啦 :018:
con 2008-5-21 01:08:14 AM
之之超為食,一聽到膠袋聲,就會企起身,狂咬個籠!:023:
Colleen 2008-5-21 01:14:09 AM
原帖由 nievedith 於 2008-5-21 01:01 AM 發表

哈~ 咁easy便可刧走包包, 試下先 :040:

波媽 : 包包, 波媽有香蕉係度, 好好食架, 過來啊~ :060:
包包 : 你個啲都唔係法國有機香蕉, 唔食! 下次拎呢种蕉先來刧我啦 :018:

波子媽,法包媽好窮ga ja,邊有$$ 食有機香蕉丫:050:

普通香蕉包包都已經以身相訐la,ar媽都唔要:046:
阿度 2008-5-21 01:29:05 AM
原帖由 Colleen 於 2008-5-21 01:14 AM 發表

波子媽,法包媽好窮ga ja,邊有$$ 食有機香蕉丫:050:

普通香蕉包包都已經以身相訐la,ar媽都唔要:046:

但......要飛黎法國先劫到包包走啵:027:
阿度 2008-5-21 01:29:35 AM
十分為食, 我發覺越為食既兔兔就越易教到佢野
小純係好例子呢:026:
lingling 2008-5-21 01:39:11 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-21 01:29 AM 發表
十分為食, 我發覺越為食既兔兔就越易教到佢野
小純係好例子呢:026:
我估都係喇!毛毛唔為野,用野食利誘佢行唔通:059:
阿度 2008-5-21 01:43:59 AM
原帖由 lingling 於 2008-5-21 01:39 AM 發表
我估都係喇!毛毛唔為野,用野食利誘佢行唔通:059:

太為食有時都會激死你:026:

lingling 2008-5-21 01:46:44 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-21 01:43 AM 發表

太為食又時都會激死你:026:
不過有時為食都幾可愛,真係又愛又恨:059:

快速發帖