唔知養兔的人多數係咩職業
我係做廣告的
Colleen 2008-5-21 06:34:57 PM
原帖由 nievedith 於 2008-5-21 06:31 PM 發表
係la~ 覺唔覺得好多人的工作都係同學校有關連咁呀~
連colleen以前都係教書~ :027:

唔通養兔的人會文化氣息重啲? :037:

唔係唔係,我以前幫人補習jei,不過去france 之前有2間補習社搵我做full-time,就算我唔做補習社,都應該啱啱讀完教育文憑出黎教書lor
紫貓)) 2008-5-21 06:35:10 PM

回復 28# 的帖子

佢個樣好傻......
佢係男仔黎嫁...哈哈
Colleen 2008-5-21 06:36:18 PM
原帖由 nievedith 於 2008-5-21 06:26 PM 發表
lingyan, 暫時得我同你係坐係office的文員~ :014:

我係做shipping架, 你呢!?

波子媽: miffy媽做珠寶公司ga ma........佢仲話買ring 可以有discount ma
阿度 2008-5-21 06:38:12 PM
我只係係學校做ja~唔係教書:073:
kittyz 2008-5-21 08:04:30 PM
我係學生!:002:
Cwk 2008-5-21 10:26:38 PM
都係學生   :032:
死衰鬼 2008-5-21 10:58:53 PM
原帖由 Cwk 於 2008-5-21 10:26 PM 發表
都係學生   :032:

同志們  我都係學生啊:001: :001:
nievedith 2008-5-21 11:25:02 PM
原帖由 Colleen 於 21-5-2008 18:34 發表

唔係唔係,我以前幫人補習jei,不過去france 之前有2間補習社搵我做full-time,就算我唔做補習社,都應該啱啱讀完教育文憑出黎教書lor

啊, 原來係咁~
波丸媽 2008-5-21 11:32:58 PM
~~~學生一名^^~~~
好多前輩啊~~~
nievedith 2008-5-21 11:33:40 PM
原帖由 Colleen 於 21-5-2008 18:36 發表

波子媽: miffy媽做珠寶公司ga ma........佢仲話買ring 可以有discount ma

哈, 我知吔, 不過想知佢做乜職位~ 唔知會不會又是斯文一點的性質, 好像a/c or 秘書咁!?
睇完呢個post後, 總覺得養兔的人是會較文靜d咁 :020:
mim0510 2008-5-22 12:09:27 AM
原帖由 Colleen 於 2008-5-21 06:34 PM 發表

做全職師奶咪仲好:048:

我以前都有搞過補習社,當然細細間果d喇,時間長又辛苦做左2年無做囉.......
con 2008-5-22 12:12:39 AM
我係做社工的:002:
con 2008-5-22 12:13:43 AM
我之前都曾在中學駐校架!
designstevenyu 2008-5-22 12:28:33 AM
我係火爆design:052: er
designstevenyu 2008-5-22 12:32:20 AM
學哥都好多wo ~會唔會變左啊媽養cc:053:

快速發帖