我今日係到諗.!!
我想同caca 絕育....!
但係佢而加咁ge 情況好唔好呢?
仲有...
我想知道..兔兔幾大後....最適合絕育呀??
我之前就聽人話6個月就可以....但係我又擔心會太細..
因為caca 不嬲身子好差ma..
今日去betty 到榜重...caca 輕左好多呀!!
由本來ge 1.2x....到今日ge1.0x!!
so betty 要我再喂反caca 食草粉!
wesky 2008-5-25 09:55:07 PM
我怕caca 絕育完之後唔肯食野
我覺得你應該問下betty 意見~~
大富翁 2008-5-25 09:59:30 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-25 09:55 PM 發表
我怕caca 絕育完之後唔肯食野
我覺得你應該問下betty 意見~~

係呀!!
我就係擔心依樣!!
因為caca 而加病情仲未定!
但我下次見betty 要好耐時間!
而且今日佢唔記得俾其中一隻藥我.!
我估聽日要去買反!- -
elyse)) 2008-5-25 10:02:48 PM
問下醫生好些,睇下佢身體許唔許可..
caca有你呢個主人真好
nievedith 2008-5-25 10:14:08 PM
問下betty 啦, 佢follow開caca, 最清楚佢身體情況
lingyan 2008-5-25 10:59:48 PM
CACA 係男仔,我諗BETTY都唔會主張去絕育。

你想肯定既話佢駛唔駛去絕育既話,
你可以睇下佢尿尿O個二邊有無個袋袋出左黎,
如果有既話就可以去做囉。

不過,CACA既身體情況接唔接受到手術呢 ?
呢個只有 BETTY 最清楚LU~
波丸媽 2008-5-25 11:03:48 PM
原帖由 lingyan 於 2008-5-25 10:59 PM 發表
CACA 係男仔,我諗BETTY都唔會主張去絕育。

你想肯定既話佢駛唔駛去絕育既話,
你可以睇下佢尿尿O個二邊有無個袋袋出左黎,
如果有既話就可以去做囉。

不過,CACA既身體情況接唔接受到手術呢 ?
呢個只有 BE ...

caca係女仔黎架......
之前發現的
http://mini-house.coms.hk/viewth ... &page=1#pid7357
阿度 2008-5-26 01:10:16 AM
我諗問betty會好d~始終佢最清楚caca適唔適合做手術
lingyan 2008-5-26 11:09:17 AM
原帖由 DaDa_B 於 2008-5-25 11:03 PM 發表

caca係女仔黎架......
之前發現的
http://mini-house.coms.hk/viewth ... &page=1#pid7357

=口=|||
身世大發現。
我一直都認相簿D相 XD
(我認人樣已經夠差,認兔都差,去撞牆 :067: )

CACA真係已經確定左無得醫返好嗎 ……?!
大富翁 2008-5-27 01:46:05 AM
原帖由 lingyan 於 2008-5-26 11:09 AM 發表

=口=|||
身世大發現。
我一直都認相簿D相 XD
(我認人樣已經夠差,認兔都差,去撞牆 :067: )

CACA真係已經確定左無得醫返好嗎 ……?!

betty 就冇講到明.!
但係佢有話..太晏搵佢wo!
仲問我係咪真係唔介意caca 成日轉..而且每次都有咁我!
我覺得好明顯講左caca 唔會好lo!~

快速發帖