有個discuss.com的網友介絕我到這裡的.

我六月要離開香港兩個星期, 請問大家有冇可靠的兔仔寄養服務介紹? 我自己一個人住的,從來冇試過離開隻兔咁耐 (佢已經八歲半啦!:053: ), 以前幾日旅行會叫朋友每天上來幫忙照顧,但兩個星期咁長我唔多放心要兔仔自己向屋企咁耐. 相熟的朋友唔係養狗就養貓,實嚇死我隻兔兔. 有諗過叫我姐姐幫忙, 但佢個女對小動物太肉緊, 頗暴力, 我唔放心.

希望大家可以幫忙一下~~ 謝謝!:054:
casey 2008-5-30 03:29:32 PM
兔協都有0家
我覺得都好可信
佢地0個到d人好好0家
lingyan 2008-5-30 03:32:16 PM
兔協唔錯,去BOOK兔協啦。好快FULL GA。
wesky 2008-5-30 03:32:45 PM
兔協
始終佢地最識得點樣照顧兔~~
tobedr 2008-5-30 03:33:14 PM
我在他們的newsgroup留了言, 但全版只見到有兩則留這, 不知道是否正確的版頁. 等我再去看看先~
lingyan 2008-5-30 03:34:26 PM
直接打電話去問啦,3580 0050
tobedr 2008-5-30 03:44:11 PM
嘩, 訂左啦訂左啦, 但差一日 (full 晒!), 希望班機唔好遲我可以趕得切去接番佢. 多謝晒各位!!! :050:
wesky 2008-5-30 03:49:09 PM
好彩仲有位~~^^
tobedr 2008-5-30 03:52:10 PM
係呀, 因為時間好長, 成十幾日. 我隻兔年紀又大, 攪到我成日都好擔心  :046:
williamaaaa 2008-5-30 03:58:45 PM
八歲半:039:
lingling 2008-5-30 04:02:50 PM
得閒可唔可以post兔兔張相上黎睇下:033:
hh0 2008-5-30 04:13:24 PM
tobedr 多d 上來分享下啦,
我都想養到八歲半呀.......
lingyan 2008-5-30 04:18:56 PM
兔協幾錢一日丫?!:073:
tobedr 2008-5-30 04:23:50 PM
試了很多次, 說相片太大不能上傳~
tobedr 2008-5-30 04:25:59 PM
$45一日, 佢地有草 (oxbow timothy), 自己備糧, 食物bowl and 水樽.

快速發帖