今晚換左籠後~
閃閃同小純兩個比我估計好唔同:037:
平時比較靜同細膽既閃閃竟然完全唔怕新環境
跳上跳落玩唔停~~
反而平時曳到冇兔有既小純....驚到成晚都仲未肯點郁:026:
仲要係識上唔敢落, 跳左落2樓望住地下.....
想跳又唔敢跳~哈哈~~~
希望佢快d熟習啦,因為廁所同草都係地下:029:
hh0 2008-6-2 02:04:53 AM
係wor........你仲有個重要任務!!!!!
阿度 2008-6-2 02:09:35 AM
係啦,今日冇機會同佢傾
睇下聽日啦~~
nievedith 2008-6-2 02:13:02 AM
e ~ 有乜重要任務呀 ?
hh0 2008-6-2 02:17:44 AM
呢d係我地既秘密, hahaha........
阿度 2008-6-2 02:18:30 AM
成功左你就知道啦:040:
阿度 2008-6-2 02:38:56 AM
個死女係2樓尿尿:063: 尿完仲係度飲丫....
坐坐下,覺得怪~點解會有水聲架呢......
望一望原來個死女痾完尿自己飲返:067:
鬧左幾句後~放多個廁所係2樓
hh0 2008-6-2 10:20:39 AM
要係俾爸爸發現之前lam番干淨先.....但衰左
nievedith 2008-6-2 10:42:41 AM
原帖由 阿度 於 2-6-2008 02:18 發表
成功左你就知道啦:040:

咁我期待你的成功~~
nievedith 2008-6-2 10:47:16 AM
原帖由 阿度 於 2-6-2008 02:38 發表
個死女係2樓尿尿:063: 尿完仲係度飲丫....
坐坐下,覺得怪~點解會有水聲架呢......
望一望原來個死女痾完尿自己飲返:067:
鬧左幾句後~放多個廁所係2樓

好想知佢尿尿時, 樓下有無兔, 哈 :014:
wesky 2008-6-2 10:58:21 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-2 02:09 AM 發表
係啦,今日冇機會同佢傾
睇下聽日啦~~

可以問埋 ZIZI-LAND, 哈哈~~
順便順便~~ 辛苦你啦~
阿度 2008-6-3 11:47:36 PM
換籠後......
兩隻野宜家唔出黎玩啦~:027:
好鍾意係籠入面跳黎跳去~
一係就去2樓訓大覺~~~
引佢地出黎~玩唔夠幾分鐘又跳返入去訓過...
hh0你個3隻有冇又係咁呀?????
lingling 2008-6-4 01:48:00 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-3 11:47 PM 發表
換籠後......
兩隻野宜家唔出黎玩啦~:027:
好鍾意係籠入面跳黎跳去~
一係就去2樓訓大覺~~~
引佢地出黎~玩唔夠幾分鐘又跳返入去訓過...
hh0你個3隻有冇又係咁呀?????
新居入伙麻:053:
阿度 2008-6-4 01:49:10 AM
佢地係好enjoy係入面扒係度訓~~~
連閃閃都係~好似住豪宅咁
hh0 2008-6-4 02:00:47 AM
係呀, 好happy 0甘係入面上上落落, 有時3隻各佔一個地方訓
而家一見我預備俾糧, 3隻野就拿拿聲走上2樓等開餐啦 (我由籠頂放糧在上層)
我就趁巨地走晒就掃籠洗廁所

而家考慮緊買塊岩size既雲石放係2樓
阿度 2008-6-4 02:07:58 AM
原帖由 hh0 於 2008-6-4 02:00 AM 發表
係呀, 好happy 0甘係入面上上落落, 有時3隻各佔一個地方訓
而家一見我預備俾糧, 3隻野就拿拿聲走上2樓等開餐啦 (我由籠頂放糧在上層)
我就趁巨地走晒就掃籠洗廁所

而家考慮緊買塊岩size既雲石放係2樓

同我一模一樣~~:066:
我已經係2樓放左塊磚了,佢地日日就係度爭黎用~~
今晚開左籠度門,出左黎唔夠2分鐘又跑返入去扒係度啦
完全唔想出籠咁~~都唔知搞咩

快速發帖