今晚換左籠後~
閃閃同小純兩個比我估計好唔同:037:
平時比較靜同細膽既閃閃竟然完全唔怕新環境
跳上跳落玩唔停~~
反而平時曳到冇兔有既小純....驚到成晚都仲未肯點郁:026:
仲要係識上唔敢落, 跳左落2樓望住地下.....
想跳又唔敢跳~哈哈~~~
希望佢快d熟習啦,因為廁所同草都係地下:029:
lingling 2008-6-4 02:16:48 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-4 02:07 AM 發表

同我一模一樣~~:066:
我已經係2樓放左塊磚了,佢地日日就係度爭黎用~~
今晚開左籠度門,出左黎唔夠2分鐘又跑返入去扒係度啦
完全唔想出籠咁~~都唔知搞咩
新屎x三日香,過幾日厭左又出黎玩野架喇:070: :070:
hh0 2008-6-4 02:21:40 AM
覺得係籠入面舒服好享受嘛, 咪唔想出lor
用磚會唔會太細cover唔晒, 我想舖晒2樓呀, 大約要18X18"
hh0 2008-6-4 02:23:06 AM
原帖由 lingling 於 2008-6-4 02:16 AM 發表
新屎x三日香,過幾日厭左又出黎玩野架喇:070: :070:

都可能係....:073:
阿度 2008-6-4 02:23:46 AM
原帖由 lingling 於 2008-6-4 02:16 AM 發表

我都覺~所以睇下幾日後佢地會點:070:
阿度 2008-6-4 02:24:40 AM
原帖由 hh0 於 2008-6-4 02:21 AM 發表
覺得係籠入面舒服好享受嘛, 咪唔想出lor
用磚會唔會太細cover唔晒, 我想舖晒2樓呀, 大約要18X18"

宜家一塊就cover左一半~仲有一塊架
不過驚太滑,跳落1樓個時變左滑落去整親
Colleen 2008-6-4 03:27:43 AM
不如開post分享大家既豪宅丫!!
wesky 2008-6-4 06:17:46 AM
豪宅之前有d人有post過架~~
將佢提升返上黎用就ok~~

快速發帖