我想問兔兔發情個陣,係咪唔理對象係兔仔定兔女都照un架?
hh0 2008-6-3 04:06:08 PM
哈哈, 1男2女.......你諗ja
leokobejack 2008-6-3 04:28:30 PM
男同男un就唔知喇...我d兔b太細個....
但我隻妹頭生完bb就冇un過:021:
Colleen 2008-6-3 05:29:33 PM
有時包包un完拖鞋會訓底ga!!!
lingling 2008-6-3 08:04:31 PM
原帖由 死衰鬼 於 2008-6-3 10:18 AM 發表
我果隻成1歲幾都唔un:056:
唔通佢係公公??:077: :077:
毛毛以前都無un架,係fifi黎左佢先開始甘咋:024:
lingling 2008-6-3 08:05:42 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-3 11:46 AM 發表

你意思係指指尿尿旁邊有二團肉 ?!

如果係仔仔,天氣比較熱個時尿尿旁邊個二團肉會脹左GA,咁會清楚好多。
好似有少少呀!女仔唔會有架麻??:061:
lingling 2008-6-3 08:11:14 PM
原帖由 hh0 於 2008-6-3 03:22 PM 發表
絕左育都無發情唔見un啦,相反e+ un 親都係想做大, 無分男女
之前bonding過程中, 3隻一碰面就un,  3隻野好似三文治咁, 好搞笑~
係咪一見佢地un就分開佢地?定絕左育由得佢un呢?
不過知道兩隻係同性,好似好嘔心喎:056: :056:
wesky 2008-6-3 08:24:17 PM
我兩隻女都會un黎un去架
依家少un左好多lu~~~
lingling 2008-6-3 08:26:10 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-3 08:24 PM 發表
會唔會有一隻唔鍾意咬佢架?
wesky 2008-6-3 08:30:27 PM
un 緊果陣  可能會咬住對方既毛
見過小丸同波波個口咬住一汁毛 ==
lingling 2008-6-3 08:34:24 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-3 08:30 PM 發表
我就好驚佢地咬親!有時fifi係籠入面,毛毛係籠出面咬佢,佢都好似好enjoy甘,繼續伸個嘴出黎:043:
Colleen 2008-6-3 10:36:06 PM
原帖由 wesky 於 2008-6-3 08:30 PM 發表

包包un 我拖鞋果時都會咬我隻腳ga!:008: :008:
阿度 2008-6-3 11:19:23 PM
之前閃閃未絕育~un小純個時都好似有咬住佢~~~:027:
hh0 2008-6-4 01:38:07 AM
原帖由 lingling 於 2008-6-3 08:26 PM 發表
會唔會有一隻唔鍾意咬佢架?

有呢個情況就一定要分開巨地冷靜下,
如果唔係被un果隻分分鐘反擊
咬同跳高打交好似鬥雞甘, 兔毛亂飛...........
血流成河.........   <-- 呢句誇張d :065:
lingling 2008-6-4 01:58:30 AM
原帖由 hh0 於 2008-6-4 01:38 AM 發表

有呢個情況就一定要分開巨地冷靜下,
如果唔係被un果隻分分鐘反擊
咬同跳高打交好似鬥雞甘, 兔毛亂飛...........
血流成河.........   
fifi完全唔理佢,佢都唔知毛毛做咩:068:
nievedith 2008-6-4 01:28:13 PM
原帖由 wesky 於 3-6-2008 20:24 發表

因為佢地現在不會分大細~ 佢地現在是分工一起偷走&偷野食 :009:

快速發帖