我想問兔兔發情個陣,係咪唔理對象係兔仔定兔女都照un架?
阿度 2008-6-3 03:11:19 AM
聽人講過,如果un同性好似係要做老大~
不過我都唔太肯定
Colleen 2008-6-3 03:22:32 AM
un un 可以係發情同做大佬,兔兔一發情,唔理咩都un餐死,公仔la,拖鞋la,兔奴手同腳la................:056:
阿度 2008-6-3 03:27:17 AM
原帖由 Colleen 於 2008-6-3 03:22 AM 發表
un un 可以係發情同做大佬,兔兔一發情,唔理咩都un餐死,公仔la,拖鞋la,兔奴手同腳la................:056:

睇黎你感同身受啵:026:
Colleen 2008-6-3 04:33:46 AM
:026: 包包成日想擒我隻腳,我就淨係比佢擒我對拖鞋 lor........
阿度 2008-6-3 04:42:09 AM
唔怪得段片佢咁鍾意對拖鞋:026:
lingling 2008-6-3 08:19:58 AM
呢幾日同fifi梳毛,發覺佢好似有個兩舊野,不過好細,都唔知fifi係咪男仔,
我以為毛毛仲想un佢,即係知道fifi係女仔添!:036:
唔通又一次新世大發現??天呀:024: :024:
死衰鬼 2008-6-3 10:18:05 AM
我果隻成1歲幾都唔un:056:
唔通佢係公公??:077: :077:
lingyan 2008-6-3 11:46:22 AM
原帖由 lingling 於 2008-6-3 08:19 AM 發表
呢幾日同fifi梳毛,發覺佢好似有個兩舊野,不過好細,都唔知fifi係咪男仔,

你意思係指指尿尿旁邊有二團肉 ?!

如果係仔仔,天氣比較熱個時尿尿旁邊個二團肉會脹左GA,咁會清楚好多。
nievedith 2008-6-3 01:20:23 PM
原帖由 死衰鬼 於 3-6-2008 10:18 發表
我果隻成1歲幾都唔un:056:
唔通佢係公公??:077: :077:

我隻女快四歲都唔見佢un 呀, 所以佢好狂燥 :011:
阿度 2008-6-3 01:27:57 PM
原帖由 lingling 於 2008-6-3 08:19 AM 發表

又一次身世大發現:026:
vice0926 2008-6-3 02:25:59 PM
我隻mio淨係鍾意un hachi個背背..
其他乜都唔un..= =
coffee 2008-6-3 03:21:42 PM
兔兔幾多歲會開始有發情期?:044:
hh0 2008-6-3 03:22:19 PM
絕左育都無發情唔見un啦,相反e+ un 親都係想做大, 無分男女
之前bonding過程中, 3隻一碰面就un,  3隻野好似三文治咁, 好搞笑~
casey 2008-6-3 03:42:48 PM
原帖由 hh0 於 2008-6-3 03:22 PM 發表
絕左育都無發情唔見un啦,相反e+ un 親都係想做大, 無分男女
之前bonding過程中, 3隻一碰面就un,  3隻野好似三文治咁, 好搞笑~

玩3p????
:078:

快速發帖