貼晚餐

靖兄 發表於 2008-06-05 01:24|只看該作者|倒序瀏覽|打印
英國的晚餐~(請無視其他野..成間房得電腦前面有位俾我食飯..其他位擺左我好多書= =)
PIZZA一個
雞包一個
500ML百事一支
盛惠2.5磅(35蚊度啦...)

晚飯

晚飯

wesky 2008-6-5 01:25:44 AM
個pizza 好似幾大喎~~
靖兄 2008-6-5 01:28:31 AM
係呀~特登拉個KEYBOARD出黎對比..
不過影時D風係咁吹....
索性由得佢亂算= =就咁影
kellyyip0203 2008-6-5 01:29:26 AM
咁平既..=]
正啊~~~^^
HazukiYada 2008-6-5 01:31:11 AM
個Pizza 都ok大.. 不過又pizza 又包.. 好咩喎...
靖兄 2008-6-5 01:33:05 AM
係我大食姐,個包可以轉做薯條或者薯塊...不過會好頂胃LOL!!!
Colleen 2008-6-5 01:56:42 AM
好正丫丫丫丫丫丫丫!!!!!!!

35蚊只可以係法國買個呢個size 既pizza ja!!!!!!!!
靖兄 2008-6-5 04:02:11 AM
法國d野好似仲貴過london
不過我住係東區先平
平時我呢邊一個m記都3.6磅
成45,46港錢= =
法國一個m記幾錢xd!!!!
Colleen 2008-6-5 04:47:50 AM
原帖由 靖兄 於 2008-6-5 04:02 AM 發表
法國d野好似仲貴過london
不過我住係東區先平
平時我呢邊一個m記都3.6磅
成45,46港錢= =
法國一個m記幾錢xd!!!!

70蚊到la:046: :046:
casey 2008-6-5 07:18:37 AM
個餐又幾抵喎
睇完好想食..........

點去探法包呀
d野咁貴:046:
鑰匙 2008-6-5 08:53:01 AM
真係食得晒咩????
靖兄 2008-6-5 09:06:49 AM
我個人食得..個PIZZA係七吋..唔係太大,不過D CHEESE多到呢...
我打算出年聖誕去法國,搭火車去,一百磅連兩晚酒店來回@V@
到時可能有麻煩到你既地方啦>W<!!!

題外話
之前我係PIZZA店打工時
佢地話一個12吋...你落幾多料成本都唔過一磅(14蚊度,唔計落D特別料好似海鮮或者有特色既肉,因為呢D係外購)
12吋我諗係PIZZA HUT大批...可以切十二份個D...(夠4~6個人食)
跟住我係鋪頭食時...自己落料DIY...發覺自己較味真係差好遠= ="...
最少真係想食幾多料有幾多料= =以前仲學埋老細D衰野食中間唔食皮...
呢家改左...所以D FD叫我去PIZZA HUT我都叫D有特色個D PIZZA.唔係唔抵食!!!!!!
所以解釋到PIZZA HUT點解賺大錢=_=".....
鑰匙 2008-6-5 09:09:08 AM
PIZZA HUT 不嬲都唔抵食ga啦, 得閒自己整好過.
coinss 2008-6-5 10:38:31 AM
35蚊咁平?
香港都無咁平啊:046:
大富翁 2008-6-5 10:51:51 AM
好似好好味咁wo!
我都想去食呀...原來你個到d pizza都ok平~
抵食呀^^

快速發帖