聽講呢幾日開
地址:
元朗教育路15-19號 嘉誠廣場1/F 1120號舖 TEL 2443 1581
唔駛下下去Q-pxt 啦~~ (貴死)
死衰鬼 2008-6-6 10:00:10 AM
原帖由 wesky 於 2008-6-6 09:50 AM 發表
聽講呢幾日開
地址:
元朗教育路15-19號 嘉誠廣場1/F 1120號舖 TEL 2443 1581
唔駛下下去Q-pxt 啦~~ (貴死)

未開你就知果間野平??:043:
wesky 2008-6-6 10:08:45 AM
Q-pxt 出名貴架啦 =  =
其它好難貴過佢
vice0926 2008-6-6 10:20:37 AM
原帖由 死衰鬼 於 6-6-2008 10:00 AM 發表

未開你就知果間野平??:043:

咁佢有分店ga ma~
呢間已經係第四間啦~
christineo_o 2008-6-6 10:22:37 AM
係呀  我係屯門間8號買草既
都幾好 起碼企理乾淨 賣個d兔好似都ok
佢唔算好平 不過應該平過q-pxt
有d野同station-x差唔多價
不過做會員會平d  好似係買滿$300可以做<--唔記得lu
以我所知老闆娘開頭會駐守元朗
佢幾好人 我開頭都係成日問佢野 起碼佢無昆我買晒d無謂野
只係叫我買左d基本野 睇下有無需要先買
仲有次佢唔比我買萍果木...  因為我同佢講過bu bu好似咩都唔咬 唔玩

死喇  變左幫佢推銷添  講返樣唔好既野啦
帶兔地去剪甲梳毛佢地會用沖涼粉架 唔想用就記得同佢講
佢d兔睇落幾健康  (包括佢自己養個d) 但係有時放係度寄養個d就唔知喇
因為我都唔識由表面短時間睇佢會唔會有病(eg 蚤)  所以帶兔地去剪甲之類時都係要小心d
bu bu去剪過兩次 不過我問定非繁忙時間 一去到即做 全程睇住
christineo_o 2008-6-6 10:25:18 AM
原帖由 wesky 於 6-6-2008 10:08 AM 發表
Q-pxt 出名貴架啦 =  =
其它好難貴過佢

佢好似一向$300送貨 你有2隻 屯門個間都可以叫佢送貨啊
記得第一次買多d野做會員啊 之後抵d呀
luckygirl1025 2008-6-6 11:14:31 AM
我之前經過都見到呢間野..不過未開ge..裝修緊..等佢開左..又有多一個選揀..唔使下下都一定要去q-pxt..但見佢間鋪好似好細..
christineo_o 2008-6-6 11:17:01 AM
係啊  佢好似間間都細  所以好多時籠之類既野係睇目錄架
不過我地經常買既野基本上都有實物睇既
mim0510 2008-6-6 12:28:23 PM
Qpat糧就ok喇,唔算好貴!!!!
coinss 2008-6-6 07:06:42 PM
原帖由 christineo_o 於 2008-6-6 11:17 AM 發表
係啊  佢好似間間都細  所以好多時籠之類既野係睇目錄架
不過我地經常買既野基本上都有實物睇既

睇目錄?咁係唔係即時拿貨?
christineo_o 2008-6-6 07:44:51 PM
原帖由 coinss 於 6-6-2008 07:06 PM 發表

睇目錄?咁係唔係即時拿貨?

多數係  若果佢有貨係度既
不過草 糧之類基本上有貨就有實物睇啊 佢只係大大件個d eg 籠先無show出黎咋
個次我個籠就等一日  因為個間無貨 但佢係另一間拎過去
對於我就無所謂  都好方便 因為間鋪係正我樓下
仲有草若果呢間無貨 佢都會係另一間拎
不過唔好預期即日拎 要第二日(試過一次 因為我等唔切幾日)
宜家通常我打去叫佢留 話佢知幾時去拎
不過我做左會員 會比埋會員號碼佢 唔知非會員做法喇

快速發帖