muffin 成日24小時訓toilet,咁今日就執左個木箱返黎幫muffin 整左張床la.......

佢開頭都唔肯去試玩.....

muffin 仍然留係toilet 度

頂龍都係咁樣望下

新床返照

之後兔爸掉左muffin上床,佢就唔捨得走,成晚係張床度唔郁! 我好happy 丫!!
阿度 2008-6-8 03:48:32 AM
佢個樣好似好舒服咁~~不過怕唔怕佢尿落新床呀
Colleen 2008-6-8 03:50:17 AM
望就望唔會la,不過shu shu 左我換個cushion落去咪得lor:040:
阿度 2008-6-8 03:57:25 AM
都得啵
咁好過坐廁所啦,但佢會唔會自己去食野呢...
nhm 2008-6-8 04:52:01 AM
張床好似好舒服咁喎...:021:
我都想整張俾我兩隻囡囡:039:
BUT IT'S IMPOSSIBLE:061:
Colleen 2008-6-8 05:26:05 AM
原帖由 nhm 於 2008-6-8 04:52 AM 發表
張床好似好舒服咁喎...:021:
我都想整張俾我兩隻囡囡:039:
BUT IT'S IMPOSSIBLE:061:

why impossible lei?
wesky 2008-6-8 09:48:33 AM
Muffin 個籠又大, 張床又咁
真係羡慕死兔囉~~ :060:
kellyyip0203 2008-6-8 10:26:32 AM
張床好似好舒服咁喎...
又靚...
真係好啊...=]
tiffany 2008-6-8 11:32:04 AM
張床真係好舒服喎~~~
周圍果d係咪毛巾呢?
佢唔會咬咩?
casey 2008-6-8 12:02:06 PM
真係兔兔dream house呀!!!!!:055:

又大,張床整得又好
係兔兔訓左都唔走啦
冽! 2008-6-8 12:13:42 PM
張床我睇到都想訓:063:
muffin個樣好舒服
HazukiYada 2008-6-8 12:39:48 PM
張床好正啊~~ 一定好舒服啦Muffin..
nievedith 2008-6-8 01:28:32 PM
造到咁靚, 完全無估到本身係本箱呢~~

muffin開心死la~
阿度 2008-6-8 02:12:45 PM
留意到有隻兔公仔啵:037:
怕muffin一個悶嗎
hh0 2008-6-8 04:10:49 PM
你好有心機整張床呀!!
未有床仔之前, muffin 會唔會去籠果個位置行下甘架

快速發帖