我玩玩下電腦擰轉頭睇下佢地0係到做緊咩
點知睇到白雪雪咁
即刻影低左
閃光燈一閃佢就醒左lu
想影多張都唔得tim
不過第一刻睇佢真係以為佢死左
nievedith 2008-6-10 12:30:12 AM
哈, 有時兔兔瞓覺的樣子又真係好像死左咁呢 :077:

白雪雪, 你又成功嚇左你媽媽一跳la
冽! 2008-6-10 12:30:33 AM
白雪雪好可愛
佢學識左扮死 :040:
lingling 2008-6-10 12:31:04 AM
白雪雪好得意呀!甘睇佢都幾大隻喎:021:
Colleen 2008-6-10 12:31:45 AM
咋死係一件好事,佢好信任你丫~
TINA 2008-6-10 12:32:46 AM
是呀,,,好可愛呀,,,同張膠椅一樣甘闊呀,,,
好舒服呀
阿度 2008-6-10 12:33:20 AM
又多一個比兔嚇親既人啦:042:
nievedith 2008-6-10 12:43:25 AM
原帖由 Colleen 於 10-6-2008 00:31 發表
咋死係一件好事,佢好信任你丫~

唉.... 從未見過波子扮死...
呢期天氣熱, 佢仲特別燥底, 閒時"胡"下我地呢d兔奴tim 呀...... :044:
casey 2008-6-10 12:44:19 AM
其實你地睇到覺唔覺得佢訓到好似死左咁呀??
阿度 2008-6-10 12:54:27 AM
訓得好安心~~哈哈
hh0 2008-6-10 12:59:22 AM
好舒服0甘~~~~~
wesky 2008-6-10 01:03:24 AM
哇~~ ma大眼~  
嚇親兔媽啦~~ 呵~
HazukiYada 2008-6-10 01:12:02 AM
個衰仔仲似 -_-;

nievedith 2008-6-10 01:27:23 AM
魚魚真係好鐘意咁樣瞓 :040:
coinss 2008-6-10 01:54:35 PM
咋死想媽媽關心佢??

快速發帖