Dr Gerry 度無兔兔用既頭罩,
姑娘唔知有, 有款最細既狗狗用, 差不多100蚊
佢話 唔知岩唔岩佢用~
所以我地最後無買~

個姑娘無俾草粉
要我地問佢, 先至俾我地, 連針筒 (共 $110)

無問題的話, 可以不用回去覆診~

阿度 2008-6-12 12:01:22 AM
之前唔記得講
q兔有頭罩賣架,係"啪鈕"黎,好好用架~
有得放大放細~適合所有兔兔(我覺得)
lingyan 2008-6-12 12:14:27 AM
=.....=

係betty 都買頭罩都係50蚊 ... 乜佢貴咁多ga .....
草粉都係73蚊之嘛 ...... 仲連針筒 ....

你總共找數幾多錢阿?!
wesky 2008-6-12 12:55:09 AM
原帖由 阿度 於 2008-6-12 12:01 AM 發表
之前唔記得講
q兔有頭罩賣架,係"啪鈕"黎,好好用架~
有得放大放細~適合所有兔兔(我覺得)

最近元朗係邊間啊?
8號兔會唔有?
阿度 2008-6-12 01:00:58 AM
我唔知其他地方有冇啊......
我都係九龍個邊話我知有得買我先去睇睇ja~:037:
波丸媽 2008-6-12 08:59:18 AM
e生開始時埋數: 絕育 + 5日止痛藥 = $1060
後來拎返小丸果陣,姑娘冇比我地草粉架, 我地怕佢唔肯食野,所以買定草粉........
咩都要自己問姑娘先有,問佢頭罩果時仲要同我講兔仔唔駛,要既話只得狗仔用, 連草粉都係我問佢先拎比我, 加多$110
最搞笑係.........佢比左包草粉我...我問佢,係咪有埋針筒架,佢先記得佢自己唔記得左拎, 又返入去拎比我.............

當時既我........真係10級冒汗...............

我既建議係...如果係新手絕育,千萬要睇清楚資料先,再唔係去Dr. Betty度更好

iamsuifa 2008-6-12 10:25:00 AM
嘩嘩嘩...
真係一頭汗,,,
我甘笨一定mud都吾記得
coinss 2008-6-12 10:27:07 AM
個姑娘幫dr gerry趕客?
luckygirl1025 2008-6-12 11:09:22 AM
之前係個度絕育..佢真係乜都冇比..不過我的兔兔絕育之後即刻食返草.後尾返到屋企先發覺佢好似間中會整個傷口..搞到我要飛的返去買個頭罩..點知佢話最細都可能唔岩兔兔用..但周圍閂晒門..唯有買左先..個陣好似$65一個..不過買左都係冇用.太大個成日都會甩出黎..最後成日冇訓睇住佢有冇整個傷口:043:
大富翁 2008-6-12 11:14:42 AM
原帖由 lingyan 於 2008-6-12 12:14 AM 發表
=.....=

係betty 都買頭罩都係50蚊 ... 乜佢貴咁多ga .....
草粉都係73蚊之嘛 ...... 仲連針筒 ....

你總共找數幾多錢阿?!

草粉73咁平...我次次都係買百幾的?
你係邊隻?
lingyan 2008-6-12 11:14:45 AM
原帖由 DaDa_B 於 2008-6-12 08:59 AM 發表
e生開始時埋數: 絕育 + 5日止痛藥 = $1060
後來拎返小丸果陣,姑娘冇比我地草粉架, 我地怕佢唔肯食野,所以買定草粉........
咩都要自己問姑娘先有,問佢頭罩果時仲要同我講兔仔唔駛,要既話只得狗仔用, 連草粉都係我問 ...

咁都要1060 = =.....
其實唔係好抵咋wor,
miffy 5日止痛藥、7日抗生素、頭罩、手術費、藥費、連一次免費覆診,總只都係  $1012 .....

咁妹妹都係搵返 betty 嚕 ....
lingyan 2008-6-12 12:17:06 PM
原帖由 大富翁 於 2008-6-12 11:14 AM 發表

草粉73咁平...我次次都係買百幾的?
你係邊隻?

oxbow,betty 到買既,張單上打73蚊。
lunguide 2008-6-12 12:47:20 PM
但我上個月去dr. betty度買草粉係$110噃,唔通通脹而波及到小動物用品度。
會唔會原味同生果味嘅分別呢???
大富翁 2008-6-12 01:19:45 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-12 12:17 PM 發表

oxbow,betty 到買既,張單上打73蚊。

我都係係betty 到買...我估都係物價上升啦.!~
lingyan 2008-6-12 01:26:18 PM
我都無研究我個包係咩味道。

返屋企再睇下先。

另外草粉可以放幾耐GA?!

快速發帖