早幾日,約左2個好朋友,走左去Four Seasons High Tea,扮下有錢人

3個人叫左個2人餐,再加多個果茶

佢d甜品,份量都幾大份,而且真係幾好食:060:

最好就係,食完仲有得再加添:060:

附近d人無再加ga,我地就加左2次:040:

我地由4點坐到7點,埋單一共$480,咁富貴,一次好喇!

百厭星_BB 2008-6-13 05:08:31 PM
:015:

我咁大個仔都係去過一次 "朗廷" 食自助  
唉,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
阿度 2008-6-13 05:26:46 PM
好好食咁呀:033:
不過可惜丫,宜家已經冇咩機會食到喇
波丸媽 2008-6-13 06:33:05 PM
點解冇咩機會食到???
死衰鬼 2008-6-13 06:33:12 PM
都ok啦 300個人400幾定分開一人400幾 如果3個人400算好平啦wo:056:
因為佢d蛋糕真係好令同好好食咁    仲可以免費加:040:
澳門有d咁正ge野就好啦:044:
kenixester 2008-6-13 06:34:56 PM
如果就咁一個"蛋糕架"個個,大約幾多錢呀
nievedith 2008-6-13 07:34:52 PM
原帖由 mim0510 於 13-6-2008 14:39 發表
夜晚buffe有都唔方平喇!!!

聽聞而家食buffee貴左好多

貴都唔係問題, 問題係好多都係貴得來不好吃..............:046:
nievedith 2008-6-13 07:38:34 PM
啲相映得好靚, 好成功咁引到大家流曬口水 :060:

想問下之前問過大家如果想映相映到好像你那樣, background濛濛地咁, 可以用微距, 但我用左微距都無呢個effect既..........:043:
coinss 2008-6-13 07:56:09 PM
d三文治好好食咁啊:023:
Colleen 2008-6-13 08:25:28 PM
d相駛唔駛咁靚丫?!

相入面d甜品有d係法式ga,好唔好味丫??
阿度 2008-6-13 09:46:47 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-6-13 06:33 PM 發表
點解冇咩機會食到???

一支公點會去食丫~哈哈:026:
本身會一齊去周圍食野個fd岩岩轉左工,日日都要ot
陪唔到我食囉:030:
mim0510 2008-6-13 09:50:34 PM
原帖由 kenixester 於 2008-6-13 06:34 PM 發表
如果就咁一個"蛋糕架"個個,大約幾多錢呀

果個係2人餐,成架蛋糕加2個茶,都係380蚊

如果叫果茶花茶果d好底d,因為滾水任加
mim0510 2008-6-13 09:52:09 PM
原帖由 nievedith 於 2008-6-13 07:34 PM 發表

貴都唔係問題, 問題係好多都係貴得來不好吃..............:046:

係啊!!!

有好多成二百幾三百蚊一位,但係唔好食,果d先慘呀
mim0510 2008-6-13 09:53:39 PM
原帖由 nievedith 於 2008-6-13 07:38 PM 發表
啲相映得好靚, 好成功咁引到大家流曬口水 :060:

想問下之前問過大家如果想映相映到好像你那樣, background濛濛地咁, 可以用微距, 但我用左微距都無呢個effect既..........:043:

微距都可以,不過如果真係要做到咁樣,你就真係要換機喇!!!
mim0510 2008-6-13 09:54:31 PM
原帖由 Colleen 於 2008-6-13 08:25 PM 發表
d相駛唔駛咁靚丫?!

相入面d甜品有d係法式ga,好唔好味丫??

法式圓形果隻杏仁餅????都好好味ga
mim0510 2008-6-13 09:55:52 PM
原帖由 leokobejack 於 2008-6-13 02:56 PM 發表
:043: 再咁睇法
兔媽實叫我同佢去

去食喇!!

拎埋部新機去影相相:060:

快速發帖