早幾日,約左2個好朋友,走左去Four Seasons High Tea,扮下有錢人

3個人叫左個2人餐,再加多個果茶

佢d甜品,份量都幾大份,而且真係幾好食:060:

最好就係,食完仲有得再加添:060:

附近d人無再加ga,我地就加左2次:040:

我地由4點坐到7點,埋單一共$480,咁富貴,一次好喇!

leokobejack 2008-6-13 10:04:22 PM
原帖由 nievedith 於 2008-6-13 07:38 PM 發表
啲相映得好靚, 好成功咁引到大家流曬口水 :060:

想問下之前問過大家如果想映相映到好像你那樣, background濛濛地咁, 可以用微距, 但我用左微距都無呢個effect既..........:043:

呢個就係我買機既原因
:051:
leokobejack 2008-6-13 10:07:04 PM
原帖由 mim0510 於 2008-6-13 09:55 PM 發表

去食喇!!

拎埋部新機去影相相:060:

唉..邊有咁多錢:056:
剛剛買完機
要等遲d先得喇:050:
mim0510 2008-6-13 10:10:55 PM
原帖由 leokobejack 於 2008-6-13 10:07 PM 發表

唉..邊有咁多錢:056:
剛剛買完機
要等遲d先得喇:050:

買左新機緊係要用盡佢喇:060:

咩都影,影得多,先可以熟習部機嘛:060:
nievedith 2008-6-14 01:15:27 AM
原帖由 leokobejack 於 13-6-2008 22:04 發表

呢個就係我買機既原因
:051:

係law, 係度見人啲相咁靚, 自己都會心"讓讓"咁, 好想映d靚相 ><
nievedith 2008-6-14 01:18:56 AM
原帖由 mim0510 於 13-6-2008 21:53 發表

微距都可以,不過如果真係要做到咁樣,你就真係要換機喇!!!

:029: 一玩相機係好大投資啊, 玩唔起呢, 所以我都係問人借機學下入問jar .......
但真是一分錢一分貨, 朋友用了七千多買了支唔知乜鏡, 但出來的d相真係好靚!
lingling 2008-6-14 02:38:42 AM
有得REFILL諗得過喎:062:

快速發帖