bu bu: 久不久都係要改變下休息既姿態先得
唔係就會好悶喇
兔媽: 我覺得你似打完喊露唔願旭多d啊:055:

wesky 2008-6-17 09:14:07 PM
Bu Bu 又伸手仔訓~~   
唔通咁樣訓好舒服既? :033:
rabbit)) 2008-6-17 09:21:25 PM
bu bu好懶呀!
我2 隻兔好少會擺甘可愛的姿勢:063:
christineo_o 2008-6-17 09:31:06 PM
前半身似訓係度 後半身似坐係度
不過就更似打喊露既姿態

我第二次見佢咁訓  不過我覺得咁樣訓應該會辛苦d就真
阿度 2008-6-17 10:04:15 PM
點解好似見親bubu d相9成都係訓係度咁~哈哈:031:
vice0926 2008-6-17 10:11:06 PM
哈!!bubu又伸晒手仔咁訓牙?!!好得意呀!!
christineo_o 2008-6-17 10:19:12 PM
原帖由 阿度 於 17-6-2008 10:04 PM 發表
點解好似見親bubu d相9成都係訓係度咁~哈哈:031:

因為的確bu bu有九成時間都係訓係度
佢唔訓係度既話都極少可以定到落黎比我映相
nievedith 2008-6-17 10:31:59 PM
手仔好可愛啊~ 伸長隻手仔但身係攤係度個post好像好高難度咁呢
chrisyan 2008-6-18 11:22:29 AM
我都好鐘意兔兔伸D手仔出黎俾我摸:040:
coinss 2008-6-18 01:25:49 PM
bubu伸手仔好得意~

快速發帖