我係用紙沙做墊料,
而家日日換
可唔可以兩日換一次紙沙?
因為成本好高...
lingyan 2008-6-20 12:30:28 PM
原帖由 chrisyan 於 2008-6-20 12:17 PM 發表

係呀~我夢夢都係, patpat係側面~所以次次都痾左係廁所出面右下角,所以我會買過方形廁所俾佢~
咁無論面向側面定前面,都唔會痾出界啦~:060:

妹妹個廁所已經係長方形,佢都係企係廁所,屁屁向外 ....
有一次我望住佢ALL出界 =.=

我本來想鬧佢GA,但對於兔兔黎講,佢只係知道要係上面ALL,
點知要ALL入去。最後都無鬧佢,幫佢抹左去算數 =.=
cloudcloudgrace 2008-6-20 05:49:57 PM

回復 11# 的帖子

唉~~~我都不太清楚究竟牠們係想霸地盤定係 pat pat 向外痾出界:043:
但我諗牠們係識去廁所的...因為牠們真係間唔時整濕一次半次:050:
lingyan 2008-6-20 07:26:30 PM
哦。一次二次就無所謂la,因為去指定地方尿尿唔係兔兔本身識既野,
學識就已經好好la。

今日返到屋企妹妹又係屁屁向外,shu哂出街 = =||||
coinss 2008-6-21 01:02:54 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-20 07:26 PM 發表
哦。一次二次就無所謂la,因為去指定地方尿尿唔係兔兔本身識既野,
學識就已經好好la。

今日返到屋企妹妹又係屁屁向外,shu哂出街 = =||||

出街ga意思係出籠/出左廁所?
rock_his 2008-6-21 01:32:08 PM
得仔大約一星期 痾出界3-5 次 ,覺得 ok 架 ,記得我細個果時, 都有時凸燈 痾出界,哈哈,死味!!!
lingyan 2008-6-21 02:41:34 PM
原帖由 coinss 於 2008-6-21 01:02 PM 發表

出街ga意思係出籠/出左廁所?

ALL出廁所外,我係睇住佢d尿all出黎先抵死...
唯有拎住張紙巾係佢後面吸返哂。
死衰鬼 2008-6-21 03:56:53 PM
我隻廁所用黎訓覺:052:   無佢"扶"啊   教極都唔識
就連要返入籠到柯都唔識:052: :052:
martinfok 2008-6-21 04:12:50 PM
咁我比較好彩,,2隻都冇乜點教過就識去廁所
係娃娃用三角形廁所,,反起哂D豬仔板同木粒
發覺佢唔鍾意,,換左個大既廁所(<<長方形的)就冇事啦
我用木粒既,,2,3日先換BOR..
wesky 2008-6-21 04:33:21 PM
2-3日先換??
我兩隻要日日換至少一次架~ :067:
chrisyan 2008-6-21 06:12:49 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-21 02:41 PM 發表

ALL出廁所外,我係睇住佢d尿all出黎先抵死...
唯有拎住張紙巾係佢後面吸返哂。

無錯~!!! 我仲要聽住佢shu shu shu咁痾囉個籠度:043:
好彩夢夢唔算係patpat向出咁痾姐~
唔係日日水浸都似:041:

快速發帖