一心諗住今日冇落雨就出去旺角買腳墊
點知冇得買
但係就買左好多野

可以做屋頂咁玩

又可以當腳墊用

買左wesky 用緊0個隻草架,就唔錯,雖然放得少草一d,但係黑白就當埋玩具,0係到好忙咁爪爪下,爪d草出來
另外我仲買多一層比佢地,好似村屋咁一棟三層
佢地應該好中2,白雪雪直情企0係到都合埋眼訓

Colleen 2008-6-20 03:53:52 AM
嘩.....................呢個係豪宅中的豪宅丫:039: :039:

可唔可以加建第4 層ga?
Colleen 2008-6-20 03:54:34 AM
你用毛巾鋪住先la,我而家鋪左4層毛巾比muffin 丫.....
wesky 2008-6-20 10:01:30 AM
豪宅啊!!!  好大啊~~ 我想切高兩個籠啊~~
可惜小丸依家仲係會打波波
次次都係見到波波被小丸咬甩D毛 = = :036:
lingyan 2008-6-20 11:41:34 AM
我就係好似想你O個個咁整丫 ~

以前二層既時候佢地有無跌過落黎AR?!

第二層塊板同第三層個板會唔會太高,佢地跳唔跳到丫 ?
casey 2008-6-20 12:13:55 PM
原帖由 Colleen 於 2008-6-20 03:54 AM 發表
你用毛巾鋪住先la,我而家鋪左4層毛巾比muffin 丫.....

唔得呀
黑蚊蚊會將佢爪開
如果冇咩位佢佢放條毛巾既話
佢都會好慘咁訓0係0個少少冇毛巾既地方
好似驚毛巾會食左佢咁:077:
加上自從昨日冇落雨
天氣好熱呀
佢兩個又中2一齊訓
casey 2008-6-20 12:15:28 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-20 11:41 AM 發表
我就係好似想你O個個咁整丫 ~

以前二層既時候佢地有無跌過落黎AR?!

第二層塊板同第三層個板會唔會太高,佢地跳唔跳到丫 ?

之前兩層都冇趺
我諗黑蚊蚊就會覺得高左少少
而家諗緊再整一整佢
vice0926 2008-6-20 12:20:00 PM
塊墊幾過癮bor~~

個草架我之前都有用過~d草整到周圍都係..><!

哈!成個籠加埋有三度門..幾勁!
lingling 2008-6-20 12:24:55 PM
兩隻而家又一齊住?白雪雪仲有無係籠四圍all尿呀?
我都有俾毛毛fifi一齊住,見佢地成日一齊食野,又鍾意訓埋一齊,好似無以前甘悶,
不過fifi會四圍all,睇唔到個陣會整污漕埋毛毛,分開返佢地又好似好慘甘,都唔知點好:029:
lingyan 2008-6-20 12:27:22 PM
仲有無以前二層籠既相丫,我想參考一下 :060:
死衰鬼 2008-6-20 01:08:05 PM
咁高怕唔怕佢失手:065:
casey 2008-6-20 03:29:18 PM
原帖由 lingling 於 2008-6-20 12:24 PM 發表
兩隻而家又一齊住?白雪雪仲有無係籠四圍all尿呀?
我都有俾毛毛fifi一齊住,見佢地成日一齊食野,又鍾意訓埋一齊,好似無以前甘悶,
不過fifi會四圍all,睇唔到個陣會整污漕埋毛毛,分開返佢地又好似好慘甘,都唔知點好:02 ...

有冇試過用尿墊呀??
而家用左尿墊就唔怕白雪雪整到黑蚊蚊都dirty埋
同埋而家少左四圍all
不過都會有0家
整左3層就用2個廁所
睇下會唔會好d囉:044:
lingling 2008-6-20 03:58:09 PM
原帖由 casey 於 2008-6-20 03:29 PM 發表

有冇試過用尿墊呀??
而家用左尿墊就唔怕白雪雪整到黑蚊蚊都dirty埋
同埋而家少左四圍all
不過都會有0家
整左3層就用2個廁所
睇下會唔會好d囉:044:
幾層係咪打通架??
casey 2008-6-20 04:04:35 PM
原帖由 lingling 於 2008-6-20 03:58 PM 發表
幾層係咪打通架??

係呀
最上0個層既埋面有個洞比佢地跳上去0家
casey 2008-6-20 04:08:35 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-20 12:27 PM 發表
仲有無以前二層籠既相丫,我想參考一下 :060:

我搵哂都冇呀
:044:
其實同而家3層係差不多
不過就左右層板既高低唔對調左咋
第3層就即是以前既籠頂咁囉

快速發帖