剛才Edit 自己個Blog.. 睇返曾經Post 過的一段新聞......

這是2006年發表過的新型列車.. "貓耳新幹線"

當我再睇下剛才走去影魚魚既相...... 發覺......

佢好似新幹線既車頭......

再睇返舊一d 既相...... 都係咁似......

繼新幹線有「NOZOMI」「HIKARI」「KOMACHI」「TSUBASA」等等的型號...
呢度仲有多個「SAKANA」(日語: "魚"的意思) XDD

casey 2008-6-20 06:33:11 PM
我之前都覺得白雪雪似火車頭0家喇
原來魚魚都係咁

wesky 2008-6-20 07:24:18 PM
哈哈~~ 魚魚真係好似火車頭啊~~
coinss 2008-6-20 07:25:04 PM
哈哈哈.....
咁都比你諗到:010:
HazukiYada 2008-6-20 08:06:35 PM
Casey~~ 哈哈哈哈.. 白雪雪好流線型呀 XDD

Wesky~~ 佢方方地咁好似..

Coinss~~ haha.. 其實係因為我Edit 緊個Blog..
睇返06年我Post 過的一段新聞關於"貓耳新幹線" XDD
之後我突然就諗到剛才影左魚魚d 相好似...
再睇下之前影果d..... 真係好似 XDD
波丸媽 2008-6-20 08:09:04 PM
其實係咪隻隻都似火車頭呢???
咁我地呢度咪變左「火車站」~~~呵呵呵
vice0926 2008-6-20 09:31:49 PM
哈哈!新幹線兔兔!...
HazukiYada 2008-6-20 09:44:26 PM
DaDa~~ 火車站 XDD

仲有邊個似既影張相黎睇下丫 XDD
casey 2008-6-20 11:14:21 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-6-20 08:09 PM 發表
其實係咪隻隻都似火車頭呢???
咁我地呢度咪變左「火車站」~~~呵呵呵

唔係隻隻都似0家
黑蚊蚊就一d都唔似喇
chrisyan 2008-6-21 12:04:39 AM
我夢夢雪兒個頭都係圓圓地,包包地咁架~:053:
nievedith 2008-6-21 02:43:37 AM
兔兔新品種 - 火車魚  :073:
lingyan 2008-6-21 02:45:09 AM
睇完之後,我笑左出黎,真係好似。:040:
Colleen 2008-6-21 05:12:14 AM
好似丫 :057:

包包唔似ga,而muffin 就似muffin:037:
百厭星_BB 2008-6-21 11:27:39 AM
:044: 原來你滿腦都係兔兔
咩都會聯想到兔兔既
真係呢.................
不過又真係幾似既
HazukiYada 2008-6-21 12:55:45 PM
佢扮雞仔果時真係好似架..
44方方咁.. 另我想起火車頭 XDD

百厭星BB: 哎呀~~ 咁鍾意兔兔自然就....
好似平時行街咁好多時都會"順便"睇下有冇野買比佢咁..
同埋呢.. 又真係喎.. 有時睇到好多野都會想到佢 ^^;

快速發帖