通知

阿度 發表於 2008-06-26 23:56|只看該作者|倒序瀏覽|打印
咁多位,
我已經收到station-r通知,佢地經過一段時間觀察及考慮後
決定將mini-house條link放落佢地網站上,同意一齊合作喇
呢個係大家都有份架,希望大家繼續keep住用心養兔為原則
教導更多新兔友正確養兔方法~否則隨時取消合作架喇,哈哈
casey 2008-6-27 12:01:27 AM

一定會多d人知道來lee到
咁d人就識得點養兔兔喇
wesky 2008-6-27 12:05:07 AM
辛苦晒 阿度啦~~^^
對兔兔黎講真係好消息啊~~
阿度 2008-6-27 12:11:39 AM
都唔算辛苦~我冇咩特別野做過
最主要係大家,如果呢邊唔得,我點講都係冇用ge~哈哈
Colleen 2008-6-27 12:12:48 AM
咁樣.......我地又可以教一d 唔知自己害緊兔兔而有心改過既兔友la!

多謝阿度既努力!
hh0 2008-6-27 12:27:38 AM
唔該晒阿度:001:
chrisyan 2008-6-27 12:49:22 AM
咁我地要更加小心教人養兔喇~
wong906 2008-6-27 01:02:29 AM
This is a great site for advice for looking after a Rabbit.

I Was using uwants before, but none in there know what they are talking about.

People in hear are so kind and lovely or ^^
nievedith 2008-6-27 02:13:28 AM
做到野wor, 阿度 !! :010:
阿度 2008-6-27 09:23:24 AM
大家都有份架~哈哈:012:
nhm 2008-6-27 10:23:28 AM
辛苦晒~~:038:
遲D 應該有多D 人上O黎啦:023:
百厭星_BB 2008-6-27 02:10:40 PM
:015:
多d人上黎
教育多d人養兔兔o既須知
咁下一代o既兔兔..就唔洗再因為d黑店而受苦
coinss 2008-6-27 02:14:56 PM
:010: 會有多d兔友一齊交流了~
lunguide 2008-6-27 02:45:27 PM
阿度,有勞你la.......:054:
lingling 2008-6-27 03:24:08 PM
希望到時多d人認識養兔兔既正確知識,兔兔就幸福得多喇:038:

快速發帖