rock_his 2008-6-28 09:42:11 PM
吓!!! , 唔係掛 , ,比個主題"客"死 !:056:
wesky 2008-6-28 09:42:59 PM
咁搞笑既   件玩具邊度黎架??
coinss 2008-6-28 09:49:19 PM
點解唔脫晒d毛先焗啊?
casey 2008-6-28 10:04:13 PM
我個女0家個廚房仔
:037:
chrisyan 2008-6-28 11:33:00 PM
原帖由 coinss 於 2008-6-28 09:49 PM 發表
點解唔脫晒d毛先焗啊?

未脫毛多汁D:037:
lingling 2008-6-28 11:44:51 PM
白雪雪仲要擺隻手上去好過癮呀:037: :037:
nievedith 2008-6-29 01:36:37 AM
呵, 這是你家小朋友的玩具嗎, 好大件啊 ! 放左隻兔兔入去, 好fit 位啊~ :060:
‵小瑩 :])) 2008-6-29 01:47:12 AM
呢個玩具唔錯啵,,兔仔都可以玩埋一份:037:
Colleen 2008-6-29 04:56:38 AM
個title 足以嚇死呢度所有兔友:046:
kittyz 2008-6-29 12:27:59 PM
咁快要俾人煮喇!
你地兩個仲吾快d走人!???
lingyan 2008-6-29 02:22:28 PM
哈哈,以前細個我都想有個咁既廚房仔 :057:

下次應該要將佢地放係隻碟上面,
叫黑白坐上去,跟住放隻差同刀係旁邊  :040:
hh0 2008-6-29 04:55:16 PM
以後拜神唔使用雞啦:073:
鑰匙 2008-6-29 08:15:11 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-29 02:22 PM 發表
哈哈,以前細個我都想有個咁既廚房仔 :057:

下次應該要將佢地放係隻碟上面,
叫黑白坐上去,跟住放隻差同刀係旁邊  :040:

good idea!!!
百厭星_BB 2008-6-29 09:41:55 PM
:048: 係都養佢地大隻d先拎黎食啦
咁細隻都冇咩肉食

快速發帖